Ivan Pažanin je alfa i omega trogirskog restorana Don Dino u kojemu ovih dana sa svojom ekipom priprema menu i planira koje će delicije ovog ljeta servirati gostima. Koliko je zapravo njegov posao zahtjevan, otkrio nam je u intervjuu na početku ove sezone.
"To je strašan posao kojeg čovjek treba stvarno voljeti da bi ga mogao raditi. To je posao bez kompromisa, posao za kojim se ludi i posao koji vam je život. Svaki početak mladog kuhara kreće od nule…pranje, čišćenje, gledanje, učenje. Nije lako, ali sve je to dio posla i omogućava vam da se izgradite kao osoba. Svaki radni dan je i fizički i psihički naporan, pogotovo za chefove. Ali to nosi i svoju ljepotu. Što se tiče mojih radnih dana sada, razlikuju se. S obzirom na to da imam oko sebe sjajne ljude koji čine odličan tim, onda se ne morate toliko opterećivati“, kazao je Pažanin koji upravo s tim timom ovih dana pod dalmatinskim nebom smišlja sljedove za goste restorana.
I dok će gosti od ranog jutra uživati uz more Pažanin i njegova ekipa pripremat će se za još jedan radni dan. "Svi idu na jutarnju kavu i na plažu, a ti ideš u kuhinju. Ali mi to gledamo drugačijim očima, to je normalno“, dodao je. A dok nema posla na setu showa ili kuhinji Don Dina, Ivan lovi svaki slobodni trenutak da uživa u "domaćoj spizi“ uz more.
Pročitajte još:
- Pažanin: 'Prve se mađarice bacaju u vodu'
- Izbačene scene: zašto se Pažanin osjeća 'ka debil' i zašto svi na setu viču na Doris
- Pažanin u svom stilu: Gledam u tu spizu i dođe mi da umrem od smijeha!
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!