TikTokerica Amanda otkrila je manje poznati trik s perilicom posuđa koji će vam promijeniti život, a posebno način na koji perete čaše.

U videu prvo stavlja čašu za vino u gornju policu, ali visina čaše sprečava da se polica perilice vrati na svoje mjesto. No, onda je pomaknula jednu ručkicu sa strane i polica se spustila, omogućavajući čaši da s lakoćom stane u perilicu.

Amanda je prvo gledala originalni isječak, a onda je otrčala vidjeti ima li njena perilica posuđa istu funkciju. Na njeno veliko iznenađenje, imala je.

Video je postao viralni hit s više od 6,5 milijuna pregleda, a tisuće korisnika tvrde kako ni oni nisu znali za tu funkciju na perilici.

"Imamo istu perilicu, upravo sam isprobao trik i ista se stvar dogodila. Ne vjerujem. Nažalost, sada tanjuri ne stanu na donju policu", "Imam perilicu šest godina i nisam znala za ovo, hvala ti", "Dakle, nitko ne čita upute za uporabu?", "Gotovo sam zaboravila da nemam perilicu posuđa", neki su od komentara.

Ipak, dio ih je komentirao kako nemaju sve perilice podesive police. "Otrčala sam do kuhinje, samo da bih se vratila ponižena jer moja perilica nema tu funkciju", komentirala je jedna korisnica.