Play ponuda

A KOŠTA 54 KUNE / Stručnjakinja otkrila kako zaustaviti plijesan i kondenzaciju u dva koraka: Ovo jeftino sredstvo pomoći će vašim prozorima ove zime

Foto: TikTok

Jedna stručnjakinja za čišćenje je otkrila svoj jeftini trik kako se lako riješiti kondenzacije i plijesni, a košta 54 kune

29.12.2022.
9:18
TikTok
Play ponuda

Jedina stvar koja je bolja od trika za čišćenje je trik kako ne potrošiti puno novca.

Stručnjakinja za sve što se tiče plijesni i kondenzacije, podijelila je svoju rutinu u dva koraka koja će spriječiti pojavu problema na vašim prozorima ove zime. Štoviše, čarobni sprej koji koristi košta 54 kune.

Jeftin trik

Žena je na svom Tik Tok profilu podijelila svoj ultimativni trik za uklanjanje plijesni. Upotrijebila je strugalicu za prozore kako bi obrisala kondenzaciju koja se zadržavala na njezinim prozorima.

Super laka metoda puno je bolja metoda od trljanja ručnikom po prozoru i nadanja najboljem.

Nakon što je iz strugalice izlila u umivaonik vodu od čišćenja prozora, Shannon je koristila sprej za plijesan. Sprej s mirisom Apple Burst košta samo £1,50 (13 kuna) po komadu. Shannon ga je obilno poprskala po svojim prozorima, a zatim ga obrisala, pokazujući čišći dio uz prozor.

Video je naslovila: "Doba je godine u kojem se na prozorima nakuplja kondenzacija i plijesan."

Play ponuda

Korisno za sve

Mnogi ljudi su joj odmah zahvalili što je pokazala koliko se lako može riješiti plijesni ove zime, a jedna osoba joj je napisala: "Tako mi je drago što pokazujete ljudima da to mogu dovoljno lako riješiti i da ne trče stanodavcima svake sekunde."

Druga osoba je dodala: “Dobro je znati da se još netko bori s istim stvarima kao i ja, dok se treća našalila: "Ne koristim svako jutro ručnik kako bih obrisala prozore i izbijelila svaku plijesan koju vidim."

Astonish odstranjivač plijesni možete kupiti na Bazzar.hr po cijeni od 54,40 kn. Radi se britanskom proizvodu koji uklanja crne naslage i plijesan bez trljanja ili ribanja, a pogodan je za uporabu na PVC stolariji, plastičnim i staklenim stijenama tuševa, plastičnim zavjesama, emajliranim kadama, fugama i keramičkim pločicama.

Play ponuda

Shannonin video prikupio je nevjerojatnih 1,1 milijun pregleda i 36.400 lajkova, piše The Sun.

Izvor: Bazzar.hr

Astonish odstranjivač plijesni (54,40 kn)