Play ponuda

HOROR SAMO TAKAV / Susjedin hrčak progrizao joj je zid i upao u stan: 'Čula sam kako nešto kopa ulaz u naš dom...'

Foto: Shutterstock

Kenna Buchanan je upomoć pozvala cimericu, a ostala su zaprepaštene kad su vidjele susjedinog hrčka

14.12.2022.
8:01
Shutterstock
Play ponuda

Tiktokerica Kenna Buchanan ostala je užasnuta nakon što je susjedin hrčak, koji se zove Linda, progrizao zid i završio u njenom stanu, pa je pozvala pojačanje da joj pomogne, piše the Mirror.

Kenna je ostala u šoku kada je čula "čudne zvukove" iz zida svog stana, a nevjerojatnu snimku tog događaja objavila je na svom TikToku. Njen video je pregledan više od dva milijuna puta.

Kenna je pozvala pojačanje kad se buka pojačala. Obratila se za pomoć svojoj cimerici koja je bila jednako zaprepaštena kad su shvatile da im je u stanu maleni uljez. Naime, susjednih hrčak Linda progrizao je zid i završio u njihovom stanu.

Vratila je hrčka vlasnici

"Zabavna noć, vrijeme kada je hrčak mog susjeda prožvakao naš zid u banuo mi stan!", napisala je Kenna u opisu objave, a zatim je objasnila da je "primijetila čudnu rupu koja dolazi iz male rupe u njenom stanu".

Kenna je zatim svojoj cimerici poslala poruku da joj dođe "upomoć". "Nešto kupa ulaz u naš stan", napisala joj je. Njih dvije pretpostavile su da je neki glodavac u pitanju, no ostale su zbunjene kada su vidjele susjedovog hrčka kako se pojavljuje.

Play ponuda

"Namamile smo Lindu tortilja čipsom i vratili je vlasnici", otkrila je Kenna, a pratitelji su je obasuli komentarima.

"Ovo je tako urnebesno smiješno", "Linda se samo htjela igrati", "Klasična Linda", "Činjenica da znate da vaša susjeda ima hrčka, a kamoli njegovo ime, čini me toliko sretnim", samo su neki od komentara.