KLINAC SLUČAJNO OTKRIO SAVRŠEN PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE: / 'Igrao se ovim čudom od 12 kn i ulaštio sva stakla. Otišle su čak i ogrebotine!'

Spužva koju je dječak koristio može se vrlo jeftino kupiti na internetu

6.3.2020.
18:27
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poneke tvrdokorne mrlje ne odlaze ni uz pomoć najjačih sredstava, no je li moguće da je dijete upravo otkrilo univerzalno rješenje za čišćenje? Naime, jedna majka napisala je u Facebook grupi kako je njezin petogodišnji sin slučajno oprao stakla na tuš kabini za vrijeme kupanja.

Dala mu je spužvu za igru

Sve što je dječak koristio bila je neobična spužva od dva dolara (oko 12 kuna), koja se može kupiti preko eBaya i Amazona, prenosi Metro. Ova spužva poznata je po tome što skida tvrdokorne mrlje s različitih podloga - od markera na zidu do zagorenih ostataka na kuhinjskim podlogama i posuđu.

BLISTAVA MIKROVALNA PEĆNICA BEZ IMALO MUKE: S ovim genijalnim trikom ona se doslovno čisti sama

Nakon što je svojemu petogodišnjaku dala spužvu kako bi se igrao njome tijekom kupke, shvatila je da je on tu spužvu iskoristio kako bi oprao stakla. Mama iz Australije objasnila je kako je osam godina bezuspješno pokušavala očistiti ogrebotine i prljavštinu sa stakla u tuš kabini, ali ništa nije djelovalo.

Djeluje poput brusnog papira

"OMG! Moj sin se za vrijeme kupanja igrao ovim 'brisačem' koji imam i slučajno je savršeno oprao sva stakla. Sva prljavština i ogrebotine su otišle", napisala je u grupi "Mums Who Clean".

Spužva koju je njezin sin koristio zove se "Flash Magic Eraser", a može se vrlo jeftino kupiti na internetu. Ove spužve deblje su nego obične, a njihova hrapava tekstura, u kombinaciji s vodom, djeluje poput brusnoga papira. Mogu se upotrebljavati za različite stvari, poput brisanja tragova s podova, ali čini se da funkcionira i na staklima.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali