Na stranici shine.yahoo.com objavili su nekoliko fotografija dječjih soba nekih poznatih i slavnih osoba i vjerujte - tako nešto ne viđa se svaki dan! Nije prvi put da imamo priliku zaviriti u luksuzne domove poznatih i već smo se uvjerili koliko pažnje posvećuju uređenju svog doma, a za njihove najmilije spremni su otići još dalje.

U dječjoj sobi koju je za svoju kćerku dala urediti Mel B sve pršti od 'slatkoće', a krevet izgleda veliko kao da je za odraslu osobu.

Posteljina je naravno od svile, a ružičaste orhideje na zidu oslikane su ručno.

Željezni kovani i identični kreveti, kristalni lusteri, dramatične zavjese, krzneni tepisi, sve to i još puno više za blizance Jennifer Lopez koji se odmalena uče na apsolutnu raskoš i čiji životni stil nikako ne podržavaju blogeri Parent's magazine. 'Želimo da se ti slatki blizanci drže podalje od toga. Uklonite jastuke, punjene životinje i deke iz krevetića...', napisali su. No, njihovoj slavnoj majci se zasigurno baš tako sviđa.

Mariah Carey je za sobu za svoje blizance iskeširala milijun dolara. Nasred sobe je ogromna imitacija princezine kočije u koju je smješten krevetić. Ovo je inače samo dio dječje rezidencije za njezine blizance. Još postoji igralište za dječaka te krilo za odrasle.

Dr. Phil i njegova supruga za svoju su prvu unuku Avery Elizabeth dali napraviti raskošnu spavaću sobu. Kristalni lusteri, klupica uz prozor, garderoba..., opće nije loše za dom daleko od pravog doma.