Kakav mladoženja "iz snova". Na snimci na TikToku koju je objavila Taylor Loren može se vidjeti njezinog sadašnjeg supruga koji čeka Taylor kod oltara. I dok je čekao mladu, u jednom trenutku je izvadio mobitel iz džepa i krenuo provjeravati ima li kakvih novih obavijesti, piše Lad Bible.

"Prije četiri godine na današnji dan prošetala sam do oltara kako bih se udala za ljubav svog života. Bio je to jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našem životu, a moj je suprug učinio najromantičniju stvar... Provjerio je svoj glupi mobitel", napisala je Taylor u videu. Snimku je pregledalo 2,3 milijuna korisnika, a skupio je više od 273 tisuća lajkova.

'Da sam na tvom mjestu ja bih se okrenuo i otišao'

"Razvod", "Da sam na tvom mjestu, ja bih se okrenuo i otišao", bili su neki od komentara zgroženih pratitelja. Drugi su se našalili, pisali su kako je to vjerojatno samo od nervoze ili je tamo napisao zavjete pa se išao podsjetiti.

Nakon toga, Taylor je objavila novu snimku u kojem je pitala supruga zašto je provjeravao mobitel na što joj je on odgovorio "kripto valute nikad ne spavaju". Taylor je kasnije u opis svoj TikTok profila nadodala da je još uvijek udana kako bi pokazala drugima da se nije razvela od svog supruga jer je on provjeravao mobitel.