Dojenje je najprirodniji način prehrane djeteta. No, neke žene trpe uvrede zbog toga što doje i odrasle osobe koje imaju dvoznamenkasti broj godina. Jedna od njih je i Jennifer Mulford iz Atlante koja je postala dio ABR-a, odnosno "Adult Breastfeeding Relationship (odraslo dojenje)", s partnerom Bradom Leesonom, piše Your Tango.

"Kad sam pročitala o čistoj radosti koju je to donijelo drugima, očajnički sam tražila partnera s kojim bih dijelila emocionalnu vezu", rekla je.

Jennifer je 2016. postala je dio ABR-a te je napustila posao barmena da bi cijelo vrijeme ostala kod kuće kako bi dojila svog odraslog muškog partnera.

Erotska laktacija postoji od renesanse

"Kad sam pročitala o vezi koju bi dojenje moglo stvoriti između dvoje ljudi, bila sam zavidna", rekla je. "Oduvijek sam više od svega uživala u dodirivanju svojih grudi tijekom seksa, pa sam znala da ću uživati".

Dojenje odraslih ili "erotska laktacija" nije neka nova pojava. Ona se prakticirala još u doba renesanse. U modernom društvu ona se skriva i tabu je tema. No, ljudi poput Jennifer ne žele šutjeti o tome, već promoviraju svoj stil života.

Ona je partnera kojeg bi dojila tražila na ABR forumima i oglašavala na Craigslistu, no nitko joj se nije javljao. Na koncu, njen bivši dečko Brad pristao je da isprobaju takvu vrstu odnosa.

"Oboje smo htjeli istu stvar iz naše veze, čarobnu povezanost dojenja", rekla je.

Raspored dojenja kao kod novorođenčadi

Iako se dojenje čini kao sasvim lagan posao, ono zapravo zahtijeva puno posla, pogotovo kod Jennifer koja je rodila svoju djecu prije 20 godina. Zahtijeva raspored dojenja kao kod novorođenčadi, odnosno trebala bi dojiti svog partnera svaka dva sata kako bi joj mlijeko krenulo.

Stoga, Jennifer je dala otkaz na svom poslu i u potpunosti se posvetila dojenju. "Ovo je posebna povezanost između nas, veća intimnost, dvije osobe koje postaju jedna", kazala je te je nadodala kako njihovo dojenje rezultira seksom šest od sedam puta.

Iako imaju poseban odnos, Jennifer nije spremna za dojenje u javnosti, iako njezin partner Brad to želi. "Vrlo sam otvoren prema toj opciji. Ne namjeravam nikome udovoljavati. Na kraju dana, ja sam svoja osoba. Usrećujem sebe, ali i nju", kazao je Brad.