DOMAĆA ATRAKCIJA ZA NAJHRABRIJE / Imate li petlju odavde skočiti u more? Visina je 'prava sitnica' - tek nekoliko desetaka metara. Teško i za gledati...

Strastveni ljubitelji adrenalina ovoga ljeta hrle na otok Mljet, gdje se nalazi popularna - Jama

16.6.2021.
11:49
Screenshot/Morski.hr

Ako ste ovoga ljeta željni pravih adrenalinskih uzbuđenja, onda se nećete razočarati nakon što posjetite Odisejevu špilju na otoku Mljetu. Ova turistička atrakcija među mještanima je poznata i kao Jama.

Odisejeva špilja udaljena je od središta Babinog Polja, najvećeg mjesta na otoku, svega pola sata hoda. Dio puta moguće je prijeći i automobilom, iako je ipak ljepši doživljaj prolaziti kroz brojne maslinike i poljske putove kako biste došli do staze za popularnu Jamu, piše Morski.hr.

Najviši banak visok je nekoliko desetaka metara

Ono što Odisejevu špilju čini posebno atraktivnom jesu "banci", odnosno improvizirane kamene platforme za skokove u more, do kojih se uglavnom dolazi s kopnene strane ili penjanjem po glatkim stijenama s morske strane.

Najviši banak/platforma visoka je nekoliko desetaka metara, a samo rijetki s nje se usude i skočiti. Ako odlučite da ćete vi biti među tim hrabrijima, javite nam kako je prošlo.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen