SEKSI BUĐENJE

KOME TREBA JUTARNJA KAVA? Stavite ga u gaćice, slatko sanjajte i probudit će vas orgazam!

Na Zemlji trenutačno živi oko sedam milijardi ljudi, a tek neznatni broj njih uživa u jutarnjem buđenju, pogotovo ako je u igri nekakva iritantna budilica. Pa zašto onda taj doživljaj ne učiniti ugodnijim? Vrijeme je da upoznate Little Rooster!

Koncept budilice nije se mijenjao godinama: imamo analogni ili digitalni sat, namjestimo ga da zvoni u određeno vrijeme, a kad ga nakon nekoliko sati začujemo, srdito proklinjemo dan kad smo se rodili i došli u situaciju da se moramo buditi u 6 ujutro.

Razni su inovatori pokušavali malo začiniti cijelu tu priču oko budilice i učiniti je zanimljivom (poput puzzle koju morate riješiti kako bi alarm prestao zvoniti), no stvari se nisu previše promijenile, te nam i dalje ostaje to uistinu grozno iskustvo.

VJEČITA DILEMA: Što je ‘važnije’ za ženski orgazam, predigra ili seks?

Moćna spravica

No, Britancu Tonyju Maggsu 2011. godine sinulo je rješenje. Napravio je aparatić koji je nazvao Little Rooster i krenuo u pohod na svijet.

Ono što Little Rooster čini toliko posebnim je činjenica da je zapravo riječ o vibratoru koji žena prije spavanja stavi u gaćice, a ujutro se budi uz lagano i ugodno vibriranje koje naposljetku vodi do orgazma.

Ova igračkica, koja će, vjerujemo, razveseliti mnoge dame diljem svijeta, dolazi u trima bojama: bijeloj, ružičastoj i ljubičastoj, a možete je naručiti preko interneta za 69 funti.

ZA PRAVE MULTITASKERICE: Zašto monotoniju odlaska na posao ne biste ubile s par orgazama?

Maggsova igračka za seks vrlo je brzo postala hit, a potkraj prošle godine pokušao je lansirati kampanju Indiegogo Crowdfunding za mušku verziju vibratora, no sve je završilo potpunim fijaskom.

Povratak na Net.hr