BISTE LI I VI NAPRAVILI ISTO?

SVE ZA LJUBAV: Zbog djevojke, budi se svaku noć u četiri ujutro kako bi joj napravio ovo…

Kylle i Kortney zaljubljeni su jedno u drugo, preko ušiju. Nerazdvojni su, žive zajedno i dijele dobro i zlo. Svake noći, Kylle ustaje u četiri ujutro kako bi svojoj dragoj izmjerio razinu šećera, jer ona boluje od dijabetesa.

Kylle na noćnom ormariću ima pripremljen set za mjerenje razine šećera u krvi. U četiri ujutro uzima uzorak krvi djevojci iz prsta i mjeri razinu šećera. Inzulin je uvijek spreman, ukoliko ga ona mora uzeti.

Njihova privrženost dobro je poznata njihovim prijateljima. Jedan od njih postavio je video uobičajene noćne rutine, koju Kylle shvaća vrlo zbiljno.

Njihov prijatelj Brian postavio je pitanje biste li i vi činili ovako nešto za osobu koju volite? I dok im se događa viralna slava, Kylle i Kortney doživaljvaju vrhunac svoje ljubavi.

Nije trebalo puno dana proći da Kylle postavi pitanje Kortney. “Hoćeš li se udati za mene?”, napisao je ispod fotografije. Kortney, jednako zaljubljena u njega, koliko i on u nju, odgovorila je potvrdno. Sada imaju zajedničko prezime, Cota.

“Crvenokosa, volim te. Kad god me poželiš, bit ću tvoj muškarac”, napisao joj je Kylle.

Povratak na Net.hr