NAJAMNI OSVAJAČI

SRAMEŽLJIVI STE, NE USUDITE JOJ SE PRIĆI? Nema problema, privatni detektiv će to obaviti umjesto vas

Privatni detektivi u Srbiji u ponudi imaju novu uslugu – osim već rutinskih operacija otkrivanja ili prikrivanja vanbračnih izleta, sada nude osvajanje osobe u koju ste zaljubljeni…

Priprema terena je više nego ozbiljna – gotovo filmska, informacije se prikupljaju ne samo s društvenih mreža već i iz smeća “mete”, a potom se organiziraju “slučajni susreti”, a preko bubica se muškarcu govori što će reći u razgovoru.

Otprilike 2000 eura

Privatni detektiv Stevan Đorđević priča za Alo da se ne može unaprijed govoriti o cijeni ovog angažmana jer ona ovisi o tome koliko vremena je potrebno nekoj osobi da bude osvojena. Kaže da je to u pojedinim slučajevima sedam, a ponekad i mjesec dana.

Ipak, da biste nekoga naveli da se zaljubi u vas, u prosjeku trebate izdvojite 2.000 eura.

“Izuzetno je aktualna usluga kojom organiziraemo ljubavni susret ljudima koji žele biti s nekom osobom, a ne mogu to sami”, priča privatni detektiv.

“Klijent kaže da mu se sviđa određena djevojka, a da nema šanse kod nje ili se i ne poznaju. Nudimo usluge i i uspostavljanja stare veze u slučajevima kada netko od partnera želi biti s bivšom. Kada se upustimo u konkretni slučaj, najprije uzmemo sve podatke od osobe koja nas angažira, a zatim krenemo u akciju”, kaže.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr