VOAJERIZAM NA KVADRAT

ŠIRI SE ZAHVALJUJUĆI RUPI U ZAKONU: Upoznajte novi, prilično bizarni trend u seksu

Dogging je već neko vrijeme veliki hit u Velikoj Britaniji, a podrazumijeva upražnjavanje seksa na javnom mjestu dok drugi GLEDAJU.

Ovaj je trend uzeo maha među Britancima, a često u takvim odnosima sudjeluje više (od dvoje) ljudi. Najčešće u seksu uživaju u automobilu parkiranom u nekom prometnom parku, a prije toga na društvenim mrežama obavijeste ljude gdje će “biti akcija” i tako ih pozovu da gledaju, piše Your Tango.

U mnogim slučajevima promatrači masturbiraju dok gledaju par koji uživa u seksu. Koliko je dogging tamo popularan, govori i to što su neka mjesta već postala poznata kao najbolja za to.

Dogging je zapravo kombinacija voajerizma, ekshibicionizma, grupnog seksa, “zajedničke” masturbacije, a internet i društvene mreže pomogle su u munjevitom širenju ovog trenda.

Urbana legenda kaže da je pojam skovao muškarac koji je šetao svog psa pa je naišao na par koji se seksao. Čudno je, međutim, kako dogging može biti toliki fenomen u Velikoj Britaniji, a izvan Otoka je praktički nepoznat.

SEKS U JAVNOSTI, GRUDI… Evo što vaše tajne želje govore o vama i jesu li normalne

Rupa u zakonu

Ako se pitate kako je sve to moguće i zašto ih nitko ne kazni… Zbog “rupe” u tamošnjem zakonu, ovo ne predstavlja kršenje zakona, osim ako tom činu ne svjedoči netko koga će seks na javnom mjestu uznemiriti.

S obzirom na to da je ovaj trend uzeo maha u Velikoj Britaniji, na nekim stranicama već postoji top lista mjesta za dogging, iskustva onih koje je skoro uhvatila policija dok su snimali dogging filmiće dijele se na forumima, a postoje čak i dogging pornići.

Oni upoznati s ovom praksom kažu da postoje neka pravila kojih se sudionici dogginga moraju pridržavati – ako su svjetla automobila isključena, to znači da ne žele promatrače, a uključena svjetla pozivaju gledatelje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr