MORAJU SE ZABAVITI

SAMO VI NAVIJAJTE: Četvrtina žena će za vrijeme Eura prevariti svoje partnere s drugim muškarcem

Dok muškarci gledaju utakmice, žene se moraju nečim zabaviti. Ispostavilo se da će četvrtina djevojaka za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva zabavu potražiti – s nekim drugim.

Četvrtina žena koje je anketirao Gleeden, stranica za upoznavanje zauzetih ljudi, priznala je da će se rado “zabaviti” s nekim, dok partner gleda utakmice.

“Tijekom Svjetskog prvenstva 2014. godine, na Gleedenu je zablježen porast žena koje posjećuju ovu stranicu za 71 posto, što znači da se tijekom mjesec dana trajanja prvenstva dnevno registriralo oko 1.400 žena.

One se osjećaju zapostavljeno dok muškarci pobožno gledaju nogomet, zbog čega mnoge od njih u ovom razdoblju imaju afere”, rekao je glasnogovornik Gleedena.

Samo 12 posto žena reklo je da će gledati utakmice EURO 2016 zajedno sa svojim partnerom, dok će 34 posto djevojaka to vrijeme provesti s prijateljicama, a 27 posto će se posvetiti sebi.

Dečki bi u Francuskoj mogli ostati ‘suhi’… ili zaraditi sifilis

Kada je riječ o muškarcima koji putuju u Francusku da bi pratili “najvažniju sporednu stvar na svijetu”, 76 posto njih je priznalo da im je to odličan izgovor da i sami uživaju u ponekoj aferi.

Ipak, kako piše Daily Star, oni koji su otputovali u nadi da će u Francuskoj prevariti svoje partnerice, trebali bi se paziti jer je u toj zemlji povećan broj oboljelih od sifilisa.

Oni koji bi eventualno odlučili platiti prostitutku za seks, trebali bi imati na umu da će, ako budu uhvaćeni na djelu, za to platiti kaznu od 1.500 eura, a dodatna sramota je što će morati ići na tečaj o seksu.

Povratak na Net.hr