SVE JE U GLAVI

OVO MORATE ZNATI: Evo zašto su neke žene loše u seksu (po mišljenju nekih muškaraca)

Kada je seks u pitanju u jednoj stvari su muškarci i žene jednaki, a to je da se pokažu u što boljem svjetlu. No, nije to baš uvijek bajno kako ste zamišljali, a najveća prepreka je u vašoj glavi.

Ovo je osam razloga zbog kojih ćete ostaviti loš dojam.

Nesigurni ste

Osim ako doista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte mu naglašavati kako imate veliki trbuh, obješene grudi ili celulit. Dopustite mu da voli vaše tijelo. On najvjerojatnije neće primijetiti vaše mane osim ako mu vi na njih ne skrenete pozornost.

Dakle, prestanite se sažalijevati pred njim. Ne govorite mu kako zaslužuje ljepšu djevojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete očekivati da mu bude seksi cura koja stalno naglašava da ona to nije?!

MA KOJE DLAKE I NOKTI?! Stvari koje frajeri uvijek, ali baš uvijek primijete tijekom seksa

Opsjednuti ste svojim manama

Teško je naći ženu koja je posve zadovoljna svojim tijelom. Sve žene imaju mane, a najgore je kada ste opsjednuti time. Međutim, s obzirom da ne možete prestati razmišljati o manama, najbolja je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe.

To znači da prigušite svjetlo, odjenete seksi donje rublje koje ističe obline na najbolji način, pa čak i da stavite partneru povez preko očiju ako treba. To su, naravno, kratkoročna rješenja, ali mogu pomoći.

166513178

Nije vam do seksa

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kada je djevojka baš uzbuđena, ona uopće ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i salo, potpuno je opuštena i uživa u seksu. Dobra vježba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osjećaju. Zaboravite na to što vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

Uskraćujete mu bliskost

Intimnost, i fizička i emotivna, je važan dio svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio dobar, onda ne možete očekivati fenomenalan seks. Bliskost je neophodna kako bi veza normalno funkcionirala, i ne trebate je koristiti kao sredstvo za kažnjavanje.

ISKRENO PRIZNALI: Evo što frajeri stvarno misle o ženama koje masturbiraju tijekom seksa

Okruženi ste negativnim utjecajima

Kako biste poboljšali svoju sliku o vlastitom tijelu, provodite više vremena s prijateljima koji ne pričaju samo o tijelu. Otiđite u grad ili u kino! Bavite se sportom, idite u šetnju, trčite… Radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osjećati bolje u svojoj koži.

Seks kao oružje

Ako mu uskraćujete seks zato što nije bio dobar ili vam nije dao ono što ste željeli, onda seks koristite kao oružje. Zaboravite na ove igrice, jer seks bi trebaobiti nešto u čemu oboje uživate.

477531179

Ne trudite se

To što ste u vezi godinama i što se sada osjećate dovoljno sigurno da se pred njim možete pojaviti bez trunke šminke i u trenirci je super. Ali, ponekad biste se ipak trebali potruditi i urediti se. Ne zaboravite kako ste izgledali kada ste mu se prvi put svidjeli i potrudite se da mu ponekad opet pokažete tu djevojku.

Našminkajte se, sredite, odjenite seksi rublje i barem povremeno vježbajte. Možda zvuči površno, ali muškarci su vizualna bića.

Vodite ljubav samo kad ste uzbuđeni

Ako uvijek čekate ‘pravo raspoloženje’ da biste se bacili u akciju, možda ga nikad nećete ni dočekati. Sami napravite ugođaj. Pročitajte erotski roman i maštajte.

NASTRANI I ZDRAVI: Da, skoro svi imamo tajne seksualne fantazije i fetiše

Povratak na Net.hr