Najskrivenije tajne

O DA, I TVOJA CURA TO RADI! Dečki, ove stvari vam ona ne bi priznala ni za živu glavu

Iako bi se veze trebale temeljiti na povjerenju, postoje neke tajne koje dame nikada neće priznati. Od uspoređivanja s bivšim curama svog partnera do pričanja prijateljicama i najmanje pojedinosti. Postoje tipične stvari koje žene često kriju od svojih izabranika.

Proganja vaše bivše na internetu

Čak i najsamopouzdanije žene, ponekad bivše djevojke svog partnera doživljavaju kao konkurenciju, pa će pretražiti internet čim saznaju njezino ime. Ne samo da odmjeravaju vaše bivše nego i pretražuju društvene mreže kako bi vidjele imaju li još uvijek vaše zajedničke fotografije.

Njezine najbolje prijateljice znaju sve o vama

Ako se pitate zašto vas njezine prijateljice ponekad čudno gledaju, to je zbog toga što o vama znaju stvari koje ne možete ni zamisliti. Ako ste nešto zabrljali i naljutili svoju djevojku, njezine prijateljice će prije vas saznati razlog.

REKLI SU SI “DA” TETOVAŽOM: Ovi parovi tintom ispod kože vezali su vječni bračni čvor

Nikada nećete doznati točan broj muškaraca s kojima je spavala prije vas

Iskrenost je najbolja politika, ali budite svjesni da najverojatnije nećete čuti istinu kada pitate svoju dragu s koliko njih je spavala prije vas. Nije da vas želi obmanuti, samo nije sigurna koji broj bi vama zvučao prihvatljivo.

Ne smeta joj (malo) ljubomore

Previše ljubomore će je otjerati od vas, ali malo ljubomore joj pokazuje da vam je stalo. To ne znači da trebate premlatiti svakog muškarca koji s njom flerta u klubu, ali bit će joj drago ako se umiješate i gentlamanski mu kažete da odbije.

Uspoređuje vas sa svojim bivšima

Svi bi voljeli da ovo zapravo nije točno, ali istina je da žene povremeno uspoređuju svoje sadašnje i bivše ljubavi. Žene ovo ne rade nužno da bi utvrdile tko je bolji, nego je uspoređivanje i jedan od načina da se naviknu na vaše navike i ono što volite i ne volite, piše Fokuzz.com.

PA TI VIDI, PRELJUBNIČE! Dok je njezin muž ručao s ljubavnicom, žena si je dala oduška

Stalno vas testira

Čak i ako toga nije svesna, vaša djevojka želi znati da ćete uvijek biti iskreni, odani i brižni, pa će svoje povjerenje u vas stalno stavljati na test. Ako neočekivano postavlja nasumična pitanja ili se počne čudno ponašati, možda to radi da bi vidjela kako ćete reagirati.

Njezine prijateljice znaju da planira prekinuti s vama

Iako vam prekid djeluje neočekivano, njezine prijateljice su za to znale puno prije vas i podržavale je u odluci čim je spomenula da vas planira ostaviti. Ako se njezine prijateljice počnu neuobičajeno pažljivo ponašati prema vama ili vas prestanu pozivati na okupljanja parova, to mogu biti znakovi da će vas draga uskoro ostaviti.

Puno je disfunkcionalnija nego što mislite

Mnogi muškarci ovo ne vide dok veza ne bude u poodmakloj fazi. Čak i najstabilnije žene imaju dane kada su potpuno nenormalne, ali kao što je Marilyn Monroe jednom rekla: “Ako ne možeš da me podneseš u mom najgorem izdanju, ne zaslužuješ me u najboljem izdanju.”

KAKO USPJEŠNO UNIŠTITI BRAK: Nikada ne uzimajte ljubav koju imate zdravo za gotovo

Čuva i pamti svaki ljubavni SMS

Sve slatke stvari koje ste rekli ili napisali ona čuva ne samo u svom srcu nego i u kutiji koju drži ispod kreveta i koju planira pokazati vašoj budućoj djeci (ili samo da se pohvali prijateljicama kako je našla divnog dečka).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr