Ako vam je stalo

NEMOJTE BAŠ ODMAH SVE POKVARITI: Stvari zbog kojih će vaš prvi spoj sigurno biti i posljednji

Ukoliko se spremate za sudbonosni sastanak, Rachel Macliynn iz agencije za upoznavanje The Vida Consultancy savjetuje vam da ove stvari ne činite.

Prvi pogrešni korak koji možete napraviti je pretvaranje sastanka u intervju.

Velika je greška pojaviti se na spoju s listom pitanja koja ste vjerojatno iskoristili i na prethodnom sastanku, kao i na onom prije njega. Nitko ne želi biti na spoju na kojem će morati odgovarati na pitanja. Najbolji spojevi su oni na kojima razgovor teče spontano, o raznim temama.

Ono što također trebate izbjegavati je natjecanje, jer to nije put do srca suprotnog spola.

Dakle, nemojte se pretjerano hvaliti svojim privatnim i poslovnim uspjesima ili vještinama. Ukoliko vam je cilj samo da pokažete da ste bolji od nekoga, onda spoj sigurno neće završiti onako kako ste zamislili.

OD ODJECE DO RASTANKA 10 zlatnih pravila da prvi spoj prode glatko (i da dode do drugog)

Trebali biste izbjegavati i negativnost jer nitko ne voli osobe koje u svemu vide najgore. Ukoliko mislite i govorite samo o lošim stvarima jedino što ćete na taj način postići je da otjerate muškarca ili ženu s kojim ste se našli.

Pratite ritam osobe koju želite zadržati

Vodite računa o govoru tijela i vrlo važno je da ne budete pogrbljeni, koliko god vam to smiješno zvučalo. Tijelo može dosta toga reći o vama prije nego što progovorite. Ljudi sa spuštenim ramenima ili oni koji sjede prekriženih ruku sugovorniku šalju poruku da su anksiozni, da nemaju dovoljno samopouzdanja ili da su zauzeli obrambeni stav.

Sarkazam u društvu prijatelja može biti jako smiješan, međutim, ukoliko sarkazmom pokušavate skrenuti pažnju suprotnog spola sigurno nećete ostaviti dobar dojam.

IZBJEGNITE PROBLEME: Napokon znamo tko bi trebao platiti račun na prvom spoju

Spojevi su kao ples, vaše ponašanje mora biti usklađeno s ponašanjem druge osobe.

Vi ste možda osoba koja voli slati i primati 50 poruka dnevno, ali ukoliko vam dečko ili djevojka s kojim se viđate ne uzvraća istom mjerom, to vjerojatno znači da biste trebali malo usporiti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr