Što je vama draže?

NAPOKON OTKRIVENO: Evo koji muškarci vole velike, a koji male ženske grudi

Ono što utječe na ukus muškarca kada su ženske grudi u pitanju je to koliko novaca zarađuju!

Psiholozi Viren Swami i Martin J. Tovée, izveli su dva eksperimenta kako bi vidjeli na koje način ekonomski status muškarca utječe na njegovo preferiranje žena s manjim ili većim grudima.

Prvi eksperiment je uključio 266 muškaraca s različitim primanjima i iz svih društvenih klasa – niža, srednja i visoka.

Svakom ispitaniku su pokazane animirane ženske figure s različitim veličinama poprsja. Oni su ih onda ocjenjivali od jedan do pet na osnovi stupnja privlačnosti određenom tipu.

UBILA GA GRUDIMA: Bizarne situacije u seksu zbog kojih su ljudi doslovno umrli

Ispostavilo se da muškarci s niskim socio-ekonomskim statusom smatraju da su velike grudi privlačnije od onih s visokim primanjima, piše Mondo.

U drugom eksperimentu su htjeli utvrditi da li glad utječe na preferiranje velikih ili malih grudi, s obzirom na to da su grudi asocijacija na porođaj i odgajanje djeteta.

Gladni i siti

Iskoristili su grupu gladnih i sitih muškaraca, kojima su opet pokazivali animacije različitih veličina ženskih grudi.

Muškarci koji su gledali ove animacije s praznim želucima su bili oduševljeniji bujnim ženskim poprsjima, za razliku od onih koji su došli siti i smatrali da su privlačnije manje grudi.

Dakle, iz ovih eksperimenata može se zaljučiti kako velike ženske grudi preferiraju gladni muškarci s niskim primanjima, dok mala poprsja favoriziraju siti muškarci s visokim primanjima.

Povratak na Net.hr