sugar daddy umjesto prostitucije

MORAJU BITI SINGLE: Oženjeni muškarci preferiraju zelenooke plavuše kao ljubavnice

Izgleda da se plavuše ipak više zabavljaju… barem kao prvi izbor s kime će muškarci potencijalno uništiti svoj brak.

S obzirom da je prostitucija (razmjena novca za seks) u većini mjesta nezakonita, sve su popularniji tzv. ‘sugar daddy’ aranžmani – umjesto da ju plaća za seks, muškarac financira ženu (i povremeno se poseksaju).

To je i misao vodilja internetske stranice SeekingArrangement.com. Oko 40% prijavljenih muškaraca su oženjeni, a nakon što su analizirali podatake 468.000 takvih muškaraca, stranica je uspjela složiti ‘idealnu ljubavnicu’, i rezultati nisu previše neočekivani.

Tako je ispalo da ih 61% preferira plavuše, tipično između 26 i 32 godine, da su nepušačice, piju u društvu i imaju prvostupničku diplomu.

Ostale riječi koje najčešće opisuju idealnu ljubavnicu su energetična, sensualna i širokih pogleda, vjerojatno sve ono što njihove supruge (više) nisu.

Postoji i standardna suma novca koju su muškarci spremni platiti za takav aranžman: 5.000 dolara (35.000 kuna) mjesečno smatra se umjerenom cijenom/plaćom.

Ono što je neobično je da je čak 98% oženjenih muškaraca inzistiralo da žena s kojom varaju bude single.

Da li je razlog tome strah da ljubavničin partner ne sazna? Ili dvostruki standardi? Ili ne žele sudjelovati u raspadu tuđe veze? Ili dvostruki standardi?

Sami odlučite.

 

 

Povratak na Net.hr