Ako već niste

ISPROBAJTE! Ovo je sedam najboljih vrsta seksa

Kažu da u životu sve treba isprobati. Ako niste, pravo je vrijeme da isprobate sedam najboljih vrsta seksa. Upućeni kažu da će doživljaj biti potpun, a osjećaj fantastičan.

Seks pomirenja

Svi znamo što se točno pod seksom pomirenja podraumijeva. Iako možda nije najbolje rješenje za probleme, nemojte se ustručavati ponekad ga prakticirati u svojoj spavaćoj sobi. Nakon žestoke svađe, seks će biti odličan, emotivan i strastven. Adrenalin koji tada oboje imate u sebi izazvat će u vašem mozgu veliko seksualno uzbuđenje koje će dovesti do povezivanja na jednoj vrhunskoj razini. Osim toga, nakon seksa vjerojatno nećete znati zašto ste se uopće posvađali, a bit ćete i te kako fizički i emotivno povezani.

Seks iznenađenja

Pokušajte ne planirati seks. To znači da naprosto ne razmišljate o tome, već neka bude kako i kada treba biti. Najbolje je kada se stvari dogode same od sebe. S druge strane, seks iznenađenja može biti i nešto što ćete priuštiti svom dragom kada se najmanje nada. Budite zavodljive i odvažne. Vaše tijelo u tom trenutku bit će mu dovoljan poklon, a vama će i te kakvo zadovoljstvo biti to što ćete ga učiniti sretnim i zadovolj(e)nim. Ali i sebe, naravno.

BRAK JE MRAK? Supružnički seks često se svodi na puko kukanje, a evo i zbog čega…

Jutarnji seks

Jutarnji seks, koliko god ga neki ne vole, ima svoje posebne čari. Nema ničeg posebnijeg od toga kada se probudite ujutro pokraj osobe koju volite. Ukoliko taj prizor začinite s malo maženja, dodira, a na kraju i seksom – to će biti jutro koje će vam uljepšati dan.

Seks u uniformi ili odjeći

Isprobajte neke nove uloge i oživite svoje skrivene želje. Iako vam se možda čini čudno, ovakav seks može biti i te kako strastven i primamljiv. Nemojte se sramiti odjenuti uniformu bolničarke, sobarice ili nešto slično. Sve je dopušteno. Niti jedan muškarac neće ostati ravnodušan kada vas vidi kako pune samopouzdanja vrtite guzom i izazivate ga, piše Telegraf.

Strastveni seks

U društvu ste, a toliko ste napaljeni jedno na drugo da jedva čekate da se skinete? Gorite od želje da se dotaknete? Ono što slijedi kod kuće je strastven, intiman i ‘ludi’ seks. Tada možete uzeti stvari u svoje ruke i opustite se do kraja. Ovakav seks vas može povezati na istoj razini kao i vođenje ljubavi. Savjet: zamišljanje seksi scena s vašim dragim prije nego što dođe do konačne faze, može u vama pojačati razinu uzbuđenja i potaknuti jače seksualno zavodoljstvo.

AKO NISTE SIGURNI: 3 stvari koje dokazuju da je vaš seksualni život savršen

Siguran seks

Siguran seks = zaštita. Svi znamo na što se točno to odnosi. Iako vas strasti ponekad mogu odvesti u drugom smjeru, uvijek imajte na umu da se zaštitite na pravi način – i od spolno prenosivih bolesti i od neželjene trudnoće. Seks i uz dobru zaštitu može biti odličan, a skratit ćete muke i zabrinutost ukoliko nešto pođe po zlu.

Romantičan seks

Kada ste zaljubljeni, romantični trenuci znače jako puno. To ne uključuje samo romantičan seks, već i dodire, poljupce i milovanja koja su tada baš posebna. Međutim, romantičan seks znači pravo vođenje ljubavi. Upotpunite taj trenutak s nekoliko stvarčica – upalite mirisnu svijeću, otvorite bocu crnog vina, skuhajte večeru za dvoje…

Povratak na Net.hr