Što zapravo oženjeni tipovi misle o seksu i vjernosti

Otprilike 34 posto muškaraca u ozbiljnoj vezi ili braku barem su jednom prevarili svoju partnericu, otkrila je online anketa američke firme Beta, koja je provela istraživanje na uzorku od 522 muškarca u dobi od 21. do 59. godina.

Anketa pokazuje da su oženjeni muškarci zadovoljniji svojim seksualnim životom, a 70 posto njih smatra da je moguće biti vjeran u braku, piše Esquire.

Oko 22 posto anketiranih muškaraca imalo je 20 ili više seksualnih partnera tijekom života, 35 posto njih imalo je svega dvije do osam partnerica, a 14 posto muškaraca imalo je neki oblik seksualnog susreta s drugim muškarcem.

Samo 24 posto muškaraca izjavilo je kako preferiraju velike grudi kod partnerice, a više od toga ih zanima izgled njezinog lica, zatim stražnjica i noge.

Više od polovine anketiranih priznalo je kako obožavaju pružati oralni seks svojoj partnerici. Oko 25 posto njih to voli, ali u malim dozama, dok oko deset posto muškaraca ne voli takvu vrstu seksualne aktivnosti.

Najdraži položaj za 35 posto muškaraca je tzv. ‘kaubojka’ u kojoj je žena gore i vodi igru, a zatim slijede misionarska poza i pseći stil.

Što se tiče prvog seksa s novom partnericom, muškarce četiri puta više od žena opterećuje njihova izvedba u krevetu nego rizik od dobivanja neke spolne bolesti. Samo 34 posto muškaraca redovito koristi kondom.

Povratak na Net.hr