TUZNA SUDBINA: 'Decko me stalno pokusava prevariti, a moj brat odlucio je postati zena'

Jedna se korisnica Reddita obratila za pomoc drugim korisnicima nakon sto je saznala da ju je decko gotovo prevario te da joj brat uzima hormonalnu terapiju kako bi postao zena i razveo se sa svojom suprugom.

Djevojka na Redditu se pozalila na svoju situaciju, koju je morala, kaze, s nekime podijeliti.

Naime, ona i njen decko udaljenu su dva sata voznje, a njihova veza na daljinu katkad je teska. No, preko svega, do sada, su mogli prijeci, osim preko incidenta koju ju je posebno pogodio.

“Sjedila sam za njegovim Macom, na koji se poruke njegovog iPhonea automatski salju. Iskocio mi je prozorcic s porukom njegove prijateljice na kojem je pisalo: ‘Matt, ne, ne smijes takve stvari govoriti’.”, pise potresena djevojka.

“No, znatizeljna sam i morala sam kliknuti. On joj je odgovorio: ‘Sve je u redu, bio sam pocascen. Ne bi imao nista protiv niti da si mi poslala neku seksi fotku'”, opisala je.

Naime, njen decko Matt se vecer prije dopisivao s pijanom djevojkom koja mu se upucavala, no on joj tada nije odgovarao, osim te poruke iduce jutro.

Djevojku je to pogodilo jer, kako sama kaze, oduvijek je imala problema sa samopouzdanjem i osjecala je kao da nije dovoljno dobra za njega.

U vezi nastale situacije, obratila se svom decku cim je dosao kuci. On se ispricao i molio je za oprost, no njihova veza gotovo je u nepovrat ostecena.

“Kako da budem ponovno intimna s njime nakon toga?”, pitala je.

Uz to, prica korisnica Reddita, njen brat joj se povjerio da uzima hormonsku terapiju jer zeli postati zena te se razvodi sa suprugom, s kojom se protagonistica jako dobro slagala.

Tesko joj se nositi s novonastalim problemom u vezi, a zatim i s neslaganjem njenih roditelja s odlukom brata.

“Znam da moram biti uz njega i podrzavam ga, ali mi je um prepun svega. Brinem se oko studija, veze i sada brata, koji nema podrsku nikoga iz obitelji osim mene”, napisala je djevojka.

Povratak na Net.hr