Sedam tipova muškaraca koji privlače žene – koji je vaš?

Često se pitamo što stvara privlačnost među muškarcima i ženama. Naravno, svaka žena ima različite preferencije, dok će jednu privući tamni i visoki muškarac, neku drugu će privući intelektualac.

Bez obzira na to kakav vas muškarca privlači, postoje neke osobine i karakteristike koje žene vole kod muškaraca.

Tanka je linija između samopouzdanja i šepurenje

Samopouzdan muškarac je seksi muškarac. Žene vole samopouzdane muškarce koji se ne boje preuzeti kontrolu. Međutim, tanka je linija između samopouzdanja i šepurenje. Muškarci koji imaju problem s egom i samo se hvalisaju često su i nepristojni, a takvo je ponašanje ženama neprivlačno.

Emotivna strana

Žene vole vidjeti da muškarac ima i osjetljivu stranu. Lijepo je znati da se ispod te ‘grube i čvrste’ vanjštine krije nježna duša koja se ne boji pokazati emocije. Ako ponekad muškarac pusti suzu pred partnericom ona neće pomisliti kako ga to čini manje muževnim. Time muškarac samo pokazuje da je i on ljudsko biće.

Higijena prije svega

Muškarci koji vode brigu o svom tijelu privlačni su ženama. Ne morate biti bodybuilder da biste osvojili ženu, ali poželjno je paziti na zdravlje i voditi brigu o vlastitom izgledu. Možda će nekim ženama zapušteni izgled ponekad biti simpatičan, ali ono što žene cijene je kad muškarac vodi računa o higijeni.

Smisao za humor

Ženama je privlačan muškarac koji ima smisao za humor. Biti duhovit ne znači samo razbacivati se s prostim šalama prilikom druženja s dečkima. Dobar smisao za humor sastoji se od toga da se pojedinac šali i sa sobom te vlastitim nedostacima. Ljudi koji imaju smisao za humor općenito imaju bolji pogled na život. Žene se osjećaju opuštenije uz muškarca koji ih može nasmijati. Iako je ponekad potrebno imati i ozbiljan izraz lica, žene ne žele provoditi vrijeme s kroničnim gunđalom koji ima negativan stav.

Dobri maniri nikad ne izlaze iz mode

Viteštvo nije izumrlo. Barem bi tako trebalo biti. Iako su žene sposobne i same mogu otvarati vrata ili nositi namirnice, lijepo je imati muškarca koji će ponuditi pomoć. Možda prinčevi koji stižu na bijelim konjima pripadaju nekim davnim vremenima, ali dobri maniri nikad ne izlaze iz mode.

Inteligencija

I inteligentan muškarac može biti seksi. Inteligentan muškarac ne mora biti neprivlačan štreber. U stvari, oni mogu biti vrlo atraktivni i mnoge žene se dive kad je muškarac inteligentan. Žene vole voditi inteligentne razgovore s muškarcem koji može puno više od toga da priča o svojim bicepsima.

Iskrenost je jedna od najboljih kvaliteta

Iskrenost je kvaliteta vrijedna divljenja i žene tu kvalitetu smatraju vrlo privlačnom. Žene ne vole biti s muškarcima koji su muljatori i koji nisu u stanju biti otvoreni i iskreni. Iskrenost je jedna od najboljih kvaliteta koje partner može imati.

Povratak na Net.hr