DEČKO JOJ NA RUBU SNAGA

ISPOVIJEST NIMFOMANKE: Mora se seksati 10 puta na dan, zbog čega je izgubila posao i prijatelje

Sami Walton ima 29 godina, ne drogira se, ne pije alkohol ali je potpuno ovisna o seksu. Tvrdi kako se mora seksati najmanje 10 puta dnevno, a koliko je to iscrpljujuće za organizam vrlo dobro zna njezin 38 godina stari dečko James Keates.

Sami, koja radi kao tajnica, tvrdi kako biti ovisan o seksu nije uopće zabavno i kako si doista ne može pomoći. Ističe kako se većina muškaraca prevari kada kažu kako bi voljeli imati takvu partnericu, onu koja bi se stalno seksala, ali dodaje da niti jedan njezini prijašnji dečko nije mogao izdržati taj tempo.

JESTE LI NIMFOMANKA? Stvari koje će razumjeti samo žene koje je zaludio penis


“Zato sam sretna što sam pronašla Jamesa. On me doista razumije i ne osuđuje me kada imam jako loš dan”, rekla je za Sunday People, Sami Walton.

Kada James više ne može, Sami potraži utjehu u nekoj od svojih brojnih seksualnih igračaka. Ima ih preko 1500- Keates voli svoju djevojku, ali niti njemu nije lako živjeti s nimfomankom.

“U početku sam imao osjećaj kao da sam osvojio na lutriji. Međutim, sada sam nešto stariji i ponekad sam stvarno iscrpljen. Kada se to dogodi, Sami se osjeća pogođenom, ali nastojim imati razumijevanja za nju”, rekao je James.

Sami je odbila pomoć liječnika, jer smatra kako oni ne razumiju kroz što sve prolazi. Prije no što je upoznala Jamesa, često je mijenjala partnere, zbog kojih bi putovala i na drugi dio svijeta, ako bi to bilo potrebno.

ŠTO PERVERZNIJE, TO BOLJE Danju ugledna bankarica, noću neobuzdana prostitutka

Ovisnost o seksu razvila je nakon što je prekinula dugogodišnju vezu, još dok je bila u ranim dvadesetima. Godinama je putovala diljem Velike Britanije, kako bi uživala u neobaveznom seksu sa ženama i muškarcima.

PRVI PUT PROBALE TUĐU VAGINU: Pogledajte reakcije žena na ovaj eksperiment

Spavala je sa potpunim strancima i sa svojim stalnim ljubavnicima. Njoj je bilo svejedno. Život joj je išao u potpuno krivom smjeru.

Zbog seksa je kasnila na posao, pa je dobila otkaz. Tek je tada shvatila kako ima ozbiljan problem. Liječnici su joj dali lijekove protiv tjeskobe, ali to nije pomagalo. Donekle se smirila tek kada je upoznala Jamesa, koji je prihvatio činjenicu kako Sami ima ozbiljan problem.

Sami Jamesa zove svojim ljubavnikom i terapeutom. Ta “terapija” ponekad znači i kako se James i Sami seksaju i po 40 puta u dva dana, što im je, barem za sada, apsolutni rekord.

Povratak na Net.hr