Tko čeka taj se načeka

AH, TE ŽENE! Prvi spoj je prošao super, ali ti se nakon toga nije javila? Evo zašto

Prvi spoj je prošao dobro. Ona se smijala tvojim šalama, nije zbrisala nakon prvog pića, ali se ipak nakon toga više nije javila. Zašto?

Krive su njezine prijateljice

Žene su eksperti za analiziranja muškog ponašanja i često traže savjet prijateljica. Zato se može dogoditi da ti se nije javila jer njezin ženski ‘detektivski tim’ nije bio zadovoljan rezultatima.

Žene su sklone analiziranju svake riječi, pokreta i pogleda. Možda je na Facebooku vidjela tvoje fotografije na kojima grliš druge žene, a i među ‘virtualnim’ prijateljim imaš milijun žena kao nekakav jadnik.

Kriva je konkurencija

Puno opasniji razlog za izostanak poziva je postojanje konkurencije. To ne znači da ona nužno sjedi na dvije stolice, već da se taj drugi, možda, pojavio u isto vrijeme kada i ti.

Možda ga je upoznala i ranije, ali nije bio aktivan sve dok nije shvatio da nju žele i drugi muškarci i da se mora potruditi ako je želi osvojiti.

NEMOJTE BAŠ ODMAH SVE POKVARITI: Stvari zbog kojih će vaš prvi spoj sigurno biti i posljednji

Moguće je i da ti je rekla kako će ti se javiti samo zato što je u tom trenutku bila ljuta na svog dečka, ali se u međuvremenu s njim pomirila.

Kriva je pogrešna procjena

Premotaj film! O čemu ste pričali kada ste se vidjeli? Možda si previše govorio o svojoj bivšoj djevojci? Da nisi, možda rekao kako te ne zanimaju brak i djeca? Ili si, baš suprotno, kukao kako jedva čekaš da budeš tata?

Sve to može djevojku uplašiti, razočarati i otjerati od tebe, mada su male šanse da ti neće priznati kako ona baš i nije u tom filmu u kojem si i ti.

Možda si previše bio na telefonu? To nitko ne voli! Ni ti ne be volio da se ona zabavljala na društvenim mrežama, umjesto da se fokusirala na tebe. Priznaj.

Možda čeka da se ti njoj javiš

U svakom slučaju, male su šanse da doznaš razloga zašto se ona nije javila. Zato se opusti i pričekaj još nekoliko dana, a onda nazovi ti nju. Ako bude zvučala hladno, grubo… odustani. Ako opet kaže da će se javiti i da budeš strpljiv, traži da odredi točan datum.

IZBJEGNITE PROBLEME: Napokon znamo tko bi trebao platiti račun na prvom spoju

“Znaš, imam neke planove, moram sve točno znati”, obavezno reci kako opet ne bi danima gledao u telefon čekajući da se njen broj ispiše na ekranu.

Žena koja nije u mogućnosti da ti točno kaže kada ćete nazvati, nešto krije, najčešće to da uopće nije zainteresirana za tebe.

Povratak na Net.hr