Play ponuda

Zvijezde ne lažu: Ova dva horoskopska para savršeno se razumiju i nikada neće prekinuti

Image
Foto: Flickr

Ipak, čini se, postoji mogućnost za onu ljubav do kraja života...

3.3.2017.
19:00
Flickr
Play ponuda

Znate onu staru - nije se teško zaljubiti, ali je teško održati ljubav? Pa, u potpunosti se slažemo s tom rečenicom, no, vjeruje li itko više u to da savršena ljubav postoji? I pod savršena mislimo ona koja će potrajati do kraja života...

Navodno, barem što se horoskopa tiče, postoji. No, nije dovoljna samo ona magična iskra o kojoj svi pričaju, jer da bi se postigao sklad mora postojati uzajamno povjerenje, kao i puno razumijevanja i spremnost na kompromise.

Ali evo što su zvijezde odredile i koja dva horoskopska znaka imaju zagarantirano sretan i uspješan romantični odnos, i čini se - nema šanse da se ikada rastanu.

Djevica i Vodenjak

shimmer fallback
shimmer fallback

Njihova je kompatibilnost nevjerojatna, a to je objašnjeno njihovim međusobnim razumijevanjem što se tiče nekih osnovnih životnih pitanja i stavova. Vodenjaci obožavaju privlačnost, pronicljiv um, vještinu i urednost Djevica, dok s druge strane Djevice jako dobro znaju kako se svidjeti Vodenjaku, jer ih neopisivo privlači njihova sanjiva i neobična osobnost.

I zapravo, ovdje se radi o onoj dobro staroj privlačnosti suprotnih polova magneta, ali i Vodenjak i Djevica užasno uživaju u intelektualnim razgovorima i uvijek su spremni iskusiti nešto novo i znaju čuti novu ideju. Pred problemima ovaj par nikad ne bježi, već je uvijek spreman pronaći rješenje, ali ponekad zna doći do sukoba zbog toga što se vodenjaci vole praviti pametni, što djevicama jako ide na živce. No, takve ih sitnice nikako ne mogu rastaviti.

Lav i Vaga

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovo su dva najzanimljivija horoskopska znaka, a ponosni Lavovi iznimno uživaju u ljubavi kojom ih Vage bez zadrške obasipaju. No Vage se ne daju prevariti i uvijek zadržavaju svoju snažnu osobnost, a oboje mogu biti i nježni i poslušni.

Njihov je život često dosta glamurozan, no s obzirom da i jedan i drugi znak u takvom načinu i stilu života neopisivo uživaju, nikad ne dolazi do konflikata, barem što se toga tiče. I dok Vage ponekad ipak ne mogu sakriti svoju posesivnost, dominantni Lavovi na takve sitnice uopće ne obraćaju pažnju. Također, i jedan i drugi znak vješto komuniciraju i zapravo se tu krije tajna njihove savršene ljubavi. I baš svaki problem uspijevaju riješiti razgovorom.

Play ponuda
Play ponuda