Play ponuda

OBAVEZNO ŠTIVO / Žigolo otkrio savjet za uspjeh u krevetu: Kako zadovoljiti svaku ženu i dovesti je do ludila?

Foto: Profimedia

Britanac Alex radi kao žigolo već gotovo dvadeset godina, a nedavno je tamošnjim medijima otkrio najbolji savjet za dobar i strastven seks

25.2.2023.
20:51
Profimedia
Play ponuda

Ovaj 41-godišnjak, koji je medijima dao lažno ime u želji da ostane anoniman, priznao je da voli svoj posao, ali ljude je iznenadilo to što isti odobrava i njegova supruga! Alex je završio čak i fakultet i radi kao građevinski inženjer, ali je u 25. godini počeo graditi paralelnu karijeru – muške prostitutke. On godinama uživa u ovoj ulozi i tvrdi da nema namjeru prestati.

"Mojoj ženi to odgovora. Oboje smo monogamni. Znamo se toliko godina. Ona je moj najbolji prijatelj. Ona se šali o tome kako pomažem da tuđi brakovi opstanu, ja jednostavno zadovoljavam žene. Ne razgovaramo puno o mom poslu. To joj jednostavno u redu“, ispričao je on za Daily Mail.

Ipak, Alex ističe da bi razmislio o tome da napusti ovu profesiju ukoliko on i žena dobiju dijete. On ističe da svoje usluge naplaćuje 200 funti po satu, dok jedna noć s njim košta čak 1.500 funti. Ovaj muškarac očigledno ima ogromno iskustvo u spavaćoj sobi. Alex tvrdi da je ključ dobrog seksa biti otvoren i iskren, i saznati šta partner voli i u čemu bi mogli oboje uživati.

Play ponuda