Play ponuda

ŽENE NAVALILE NA DEJTING STRANICU ZA OBDARENE MUŠKARCE: / Najveći penis ima 28 cm, a ovo je goli minimum za upad

Image
Foto: shutterstock

Zadnji podaci pokazuju da su se u tjedan dana stranici pridružila 1224 člana, od čega 391 žena te 833 muškarca

16.4.2020.
16:18
shutterstock
Play ponuda

Bio je potreban samo jedan tjedan da se gotovo 400 žena priključi novoj britanskoj "dejting" stranici rezerviranoj isključivo za obdarene muškarce. I imaju opciju blokirati svakog potencijalnog kandidata za kojega procijene da se ne uklapa u njihove mjere.

"Predstavili smo gumb za prijavu 'nije dovoljno velik'", ponosno je izjavio David Minns, osnivač stranice Big One Dating, te dodao kako je prosjek duljine penisa ondje 20,3 centimetara, dok je spolovilo najobdarenijega člana dugo čak 28 centimetara.

Statistika po gradovima

Zadnji podaci pokazuju da su se u tjedan dana stranici pridružila 1224 člana, od čega 391 žena te 833 muškarca.

Image

'SRETNICI' S PENISOM VEĆIM OD 20 CM OTVORILI DUŠU: 'Plakale su od bolova, jedna je čak završila u bolnici'

Image

'SRETNICI' S PENISOM VEĆIM OD 20 CM OTVORILI DUŠU: 'Plakale su od bolova, jedna je čak završila u bolnici'

Veličina je najvažnija za žene u Sheffieldu, gdje čak 38 posto ukupnoga broja članova čine upravo žene. U Coventryju taj udio iznosi 36 posto, a u Leedsu 34 posto. Ženskih članova iz Londona ima 29 posto, 26 posto iz Liverpoola te 19 posto iz Cardiffa.

Minimalna duljina penisa

Big One Dating ima jasno postavljen uvjet za sve muškarce koji se žele pridružiti - njihov penis u svakom slučaju mora biti dulji od 14 centimetara, što se smatra nekim svjetskim prosjekom, piše The Sun.

"Čini se kako je damama veličina ipak važna. Međutim, za vrijeme pandemije inzistiramo na tome da se potencijalni parovi počnu družiti uživo tek kada se procijeni da je to sigurno", zaključuje Minns.

Play ponuda
Play ponuda