ŽENA GA JE OSTAVILA, ON NAŠAO DRUGU - KOJU VARA S TREĆOM: / Ali to nije sve, pazite nastavak - 'E, tada su krenuli pravi problemi...'

Iako mu je stalo do partnerice, 46-godišnjak silno želi biti sa svojom ljubavnicom, a i ona s njime. Što da radi?

14.9.2020.
18:41
shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sredovječni muškarac, kojega je supruga prevarila i ostavila zbog njegova najboljeg prijatelja prije 10 godina, sada se našao u istom scenariju, ali sa zamijenjenim ulogama. Mislio je kako se nakon toga nikad neće oporaviti, ali ubrzo je u život ovoga 46-godišnjaka ušla pet godina mlađa žena, s kojom je bio sretan neko vrijeme.

No, tijekom jednoga ljetovanja u Španjolskoj, zbližili su se s još jednim parom - muškarcem u 60-ima i njegovom 20 godina mlađom suprugom. Taj čovjek kasnije je imao teži moždani udar, a žena se nastavila brinuti o njemu.

Afera traje već godinama

"Ona i ja počeli smo ići na kave i razgovarati, a ja sam shvatio da se zaljubljujem u nju. Započeli smo aferu, koja traje već godinama", otkrio je ovaj muškarac za The Sun. No, njegova djevojka saznala je da ju je prevario i tada su krenuli još veći problemi.

Ona je sve ispričala njegovoj obitelji i susjedima. Iako se on ponudio da se iseli iz kuće i da prekinu odnos, ona nije htjela i odlučila je ostati s njime. Sada ona cijelo vrijeme pazi što on radi i promatra sve njegove postupke.

'Sve je samo maštanje'

Iako mu je stalo do partnerice, 46-godišnjak silno želi biti sa svojom ljubavnicom, a i ona s njime. Što da radi? Za savjet se obratio Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders.

"Sve je samo maštanje, osim ako ste oboje spremni djelovati i platiti neizbježnu cijenu. Činjenica je da ne možete biti sa svojom ljubavnicom bez da naštetite djevojci i bez negativnih komentara svojih bližnjih. Jeste li spremni na to?", pitala je čitatelja Deidre.

"Ako ne, radije zaustavite tu aferu i poradite sa svojom djevojkom na jačanju vaše veze. Čak i ako ste spremni prekinuti vezu s njome, je li vaša ljubavnica spremna napustiti muža? Vrijeme je da odlučite hoćete li ostati u vezi ili je prekinuti. Ako ćete biti zajedno, prestanite žudjeti za nedostižnim i razgovarajte s djevojkom o tome kako da usrećite jedno drugo", savjetuje Sanders.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali