Traženje ljubavi ili pak avanture preko aplikacija za upoznavanje posljednjih godina postalo je uobičajena pojava među mladima i onima koji se tako osjećaju. Vjerojatno poznajete neki par koji se upoznao na taj način.

Iako postoje prednosti takvog traženja partnera, brojne su i mane. Primjerice, nikad ne znate hoće li vas zaista dočekati osoba s kojom ste se dogovorili za spoj. Iskusio je to na svojoj koži jedan Zagrepčanin, a njegovo horor iskustvo prepričao je prijatelj na Redditu.

"Frend se nedavno išao naći s nekom ženskom s Tindera, uglavnom ona je prva stupila u kontakt s njim i nakon kraćeg dogovaranja ona njega pozove kod sebe u stan, on se lijepo sredi, stavi 2000 kn u novčanik da se nađe i da pokaže kako je on baja, dođe pred stan u jednom zagrebačkom naselju, pozvoni na njeno prezime, kad ono - izletava lik iz ulaza s nožem i na njega, napadne ga da je došao ka*ati njegovu curu i da sve pare odmah da... Ostatak neću pričati. Izvucite pouku iz ovoga, ako je predobro da bi bilo istinito, onda sigurno ne bu dobro završilo", napisao je korisnik.

Pogledajte satirični video o stereotipima muškaraca koji koriste Tinder koji smo izradili u suradnji s 2kitice:

Bio je upozoren, ali nije slušao

Komentatori se nisu mogli načuditi potezu Zagrepčanina koji je na spoj došao s tolikom svotom novca.

"Tko još nosi 2000 kn u novčaniku dok se ide upoznati s nekom random osobom koju je upoznao preko interneta?", pita se jedan reditovac. "Ma frend ti je biser", nadovezao se drugi. Korisnik koji je objavio originalni post odgovorio je da mu je prijatelj čak "bio upozoren od drugih ljudi da ne ide", no nije ih poslušao.

"Žao mi je tih 2000 kuna. Šta ne skupi par prijatelja i odu tom liku na vrata?", predložio je treći komentator.