Play ponuda

VJERUJETE LI DA JE OVAJ TIP (34) JOŠ UVIJEK DJEVAC? / 'Slučajno sam joj pao na grudi i ona sad želi seks. Ali ja imam problem...'

Image
Foto: Giphy

On bi to rado odveo na višu razinu, ali se boji poniženja jer smatra da ima 'maloga'

24.4.2020.
22:38
Giphy
Play ponuda

Veličina spolovila zadaje muke velikom broju muškaraca. Koliko je centimetara normalno? Je li prevelik? Je li premalen? Ovaj 34-godišnji muškarac zbog tih je dvojbi do dana današnjega ostao nevin jer se jednostavno boji poniženja.

I sada, kad mu se napokon ukazala prilika da izgubi nevinost sa starijom kolegicom s posla, reaktivirao se njegov strah i ponovno ima blokadu pri samoj pomisli na intimnost. Nakon što ga je "sugestivno dotaknula" na radnome mjestu, on bi to rado odveo na višu razinu, ali se boji jer smatra da ima "maloga".

Image
PA ŠTO MU JE TO TREBALO?! /

Cura poslala dečku seksi video iz karantene, a što on napravi? Ovo će zapamtiti dok je živ

Image
PA ŠTO MU JE TO TREBALO?! /

Cura poslala dečku seksi video iz karantene, a što on napravi? Ovo će zapamtiti dok je živ

shimmer fallback
shimmer fallback

Od tada ona stalno flertuje s njim

"Desetoro nas je na poslu, a ja sam jedini muškarac osim našega šefa. Svi se dobro slažemo, ali ta starija kolegica i ja jedini smo solo. Njoj je 45 godina", započeo je neimenovani muškarac u pismu Sunovoj savjetnici Deidre Sanders.

"Jednom sam se popiknuo i slučajno joj dotaknuo grudi. Ispričao sam se, a ona se počela smijati i rekla mi: 'Zločesti dečko!', udarivši me pritom po stražnjici. Od tada stalno flertuje sa mnom. Volio bih da smo intimniji, ali - em sam djevac, em imam maloga", zaključio je nesretni muškarac i pitao Deidre što mu je činiti.

shimmer fallback
shimmer fallback

Zasad se kloniti tjelesnih kontakata

Ona je, naravno, odmah istaknula važnost društvenoga distanciranja zbog pandemije koronavirusa, ali mu je savjetovala da to vrijeme iskoristi za bolje međusobno upoznavanje, razvijanje prijateljstva i bliskosti.

"Ona se čini zainteresiranom, ali mogla bi se naljutiti ako shvati kako je želiš samo radi iskustva. Ako se najprije zbližite na prijateljskoj osnovi, mogli biste izgraditi povjerenje i zatim se upustiti u istraživanje seksa. I da, veličina tvojega penisa uistinu ne bi trebala predstavljati problem", objasnila je čitatelju savjetnica Sanders.

Play ponuda
Play ponuda