Jeste li se prepoznali? / Vaša krvna grupa otkriva kakvi ste u seksu, a jedna je najvatrenija

Image
Foto: Thinkstock

Čini se da, umjesto iskustvo, ključnu ulogu u seksu igra i krvna grupa. A, B, AB ili 0- tko je pobjednik pod plahtama?

16.1.2019.
10:57
Thinkstock
VOYO logo

Vjerojatno ste mislili da to kakvi ste u krevetu određuju stvari poput iskustva, ali čini se da i krvna grupa igra ključnu ulogu. Neki se u krevetu potrude dodatno, a najveći im je poraz da druga strana ne bude zadovoljena. 

To je upravo opis krvne grupe 0 koja je na glasu za najboljeg seksualnog partnera. Mnogi od pripadnika grupe 0 radije bi sebi uskratili užitak nego da partner/partnerica ostane nezadovoljena. Radi se ujedno o najčešćoj krvnoj grupi, a muškarci koji joj pripadaju imaju najmanje problema s potencijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels)

Pripadnici krvne grupe 0 voli eksperimentirati i vrlo su inovativni pod plahtama. Ne trpe monotoniju pa si čak postavljaju i teško ostvarive ciljeve u kojima nerijetko doista uspiju. Najbolji je kada su partner i partnerica oboje krvna grupa 0 jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO: Thinkstock)

Znanstvenici sa Sveučilišta u Ordu utvrdili su da muški pripadnici krvne grupe A, B i AB imaju otprilike četiri puta više šanse za probleme s potencijom i erektilnu disfunkciju. Rezultati studije pokazali su da je čak 42 posto muških sudionika krvne grupa A imalo problema s potencijom, a samo 16 posto je onih koji su to priznali unutar grupe 0, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije jasno zašto krvna grupa igra ulogu u seksu te zašto utječe na potenciju.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​ 

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo