Play ponuda

UDALA SE BAKA (80) KOJA JE NAPRAVILA ŠOU NA TELEVIZIJI: / Nakon sočnih izjava o seksu, evo što je sad učinila za mužića (35)

Image
Foto: Facebook

Njih dvoje upoznali su se prošle godine na Facebooku, a svijet je doznao za njih nakon što su gostovali u popularnoj emisiji

10.11.2020.
17:27
Facebook
Play ponuda

Sjećate li se vitalne starice koja je početkom godine napravila cirkus na britanskoj televiziji, otkrivajući sočne detalje iz svoje veze s 35-godišnjim Egipćaninom? Iris Jones (80) ponovno je dospjela u središte pozornosti objavivši kako su se ona i njezin mlađahni ljubavnik Mohamed Ahmed Ibriham napokon - vjenčali!

Image
BAKA NAPRAVILA CIRKUS U EMISIJI UŽIVO: /

Eksplicitno je opisala što izvodi u krevetu s 45 godina mlađim dečkom i izbezumila voditelje

Image
BAKA NAPRAVILA CIRKUS U EMISIJI UŽIVO: /

Eksplicitno je opisala što izvodi u krevetu s 45 godina mlađim dečkom i izbezumila voditelje

Par se vjenčao u Egiptu, a Iris je radi svoga supruga prešla na islam, pišu arapski mediji, a prenosi The Sun. Braneći njihovu vezu, Mohamed je tada tvrdio kako s 45 godina starijom Iris nije iz interesa te da je njihova ljubav stvarna.

Eksplicitni detalji iz spavaće sobe

Njih dvoje upoznali su se prošle godine na Facebooku, nakon čega je Iris Mohameda odlučila posjetiti u njegovu rodnom Egiptu. Detalje njihova susreta ispričala je uživo na javnoj televiziji. Tom se prilikom nije suzdržavala od eksplicitnih opisa njihove prve zajedničke noći, a voditelji su umirali od smijeha.

"Potrošili smo cijelu tubu lubrikanta, nisam mogla hodati, kao da sam jahala konja bez sedla", govorila je tada vitalna baka s osmijehom na licu. Njezin novopečeni muž izjavio je da se u Iris zaljubio čim ju je vidio.

"Nije me briga je li bogata ili siromašna, samo želim biti s njom u kojoj god zemlji ona htjela živjeti, nije me briga je li to Egipat ili Velika Britanija", rekao je Mohamed za medije, nakon što su ga ljudi napadali da iskorištava staricu kako bi dobio britanske papire.

Play ponuda
Play ponuda