TEROR BIVŠE SUPRUGE: / 'Samo želim uživati sa svojom novom curom, ali ona me ucjenjuje nečim što je neoprostivo'

Netrpeljivost nikad nije donijela ništa dobro, već su uvijek djeca ta koja najviše ispaštaju

21.7.2020.
22:24
shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ponekad je bivše nemoguće izbaciti iz života, ma koliko se trudili. Ovaj 38-godišnjak samo želi uživati u vezi s novom djevojkom, ali njegova bivša supruga konstantno im zagorčava život. Savjet je potražio u Sunovoj rubrici Dear Deidre.

Teror u karanteni

"Razveli smo se prije tri godine nakon deset zajedničkih godina i imamo dvije kćeri. Početkom ove godine upoznao sam divnu djevojku koja me podsjetila kako je to biti sretan. Ona je četiri godine mlađa od mene. Ali moja bivša mi zato radi probleme - brani mi da viđam djecu i propisuje što smijemo, a što ne", započeo je čitatelj u pismu.

Teror bivše supruge pojačao se tijekom karantene, u tolikoj mjeri da je njegova nova djevojka bila prisiljena maknuti se na neko vrijeme.

"Moje curice su uvijek sretne kada su sa mnom i uistinu mi je stalo da ovo s novom curom uspije. Bivša je također našla drugoga, pa zašto onda ne može biti sretna radi mene?", pita se očajni otac.

Djeca najviše ispaštaju

Poznata savjetnica i kolumnistica Deidre Sanders smatra kako je ovdje riječ o tipičnoj vrsti ljubomore nakon razvoda.

"Tvoja bivša supruga vjerojatno primjećuje kako novu djevojku tretiraš bolje nego što ona smatra da si nju tretirao dok ste bili u braku. Ali netrpeljivost nikad nije donijela ništa dobro, već su uvijek djeca ta koja najviše ispaštaju. Reci joj kako želiš da pokušate normalno funkcionirati, barem za dobrobit djece", odgovorila je čitatelju Deidre.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali