'UVIJEK DAVALA, NIKAD PRIMALA' / Prvi oralni seks doživjela je tek u 60. godini: 'Zgodni ljubavnik entuzijastično me zadovoljavao...'

Suzi Clark, koja je prvi oralni seks doživjela tek u 60. godini, progovorila o seksu u zreloj dobi

13.10.2021.
19:28
Ilustracija: Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suzi Clark (69) spisateljica je i organizatorica događaja iz Engleske, a u The Sunovom specijalu o seksu nakon menopauze podijelila je jedno bombastično priznanje. Naime, prvi oralni seks imala je tek kada je imala gotovo 60 godina.

"Pijuckajući čašu šampanjca, ležala sam na leđima dok me moj zgodni francuski ljubavnik entuzijastično oralno zadovoljavao. Imala sam gotovo 60 godina i to je bio moj prvi kunilingus, uživala sam", otkrila je Suzi.

Bila je tužna što je toliko dugo morala čekati na takvo iskustvo.

"U svojim prijašnjim vezama nisam imala prilike doživjeti oralni seks jer mi ga nitko nikad nije ni predložio. Uvijek sam ja davala, ali nikad nisam primala. Nisam o tome previše razmišljala, no kada sam prvi put iskusila oralni seks s muškarcem koji je s 56 godina bio tri godine mlađi od mene i sjajan u krevetu, bila sam oduševljena. To mi je iskustvo otvorilo oči o tome da se vlastita seksualnost može istraživati u bilo kojoj dobi", dodala je 69-godišnjakinja.

Šest godina bez seksa

Ljubavnika je upoznala dvije godine ranije u školi u Tripoliju. Ostali su u kontaktu preko koketnih poruka i započeli svoju strastvenu vezu na daljinu. Naime, ona je bila u Velikoj Britaniji, a on u Kanadi.

Prekinuli su 2011. jer im je takva veza postala preteška. Njoj je nedostajao seks, a kasnije je svu energiju usmjeravala na brigu za oca kojem je u 91. godini dijagnosticiran rak kože.

"Bilo je iscrpljujuće brinuti se o njemu, a tijekom tih šest godina najbliže seksu bila sam kada sam čitala '50 nijansi sive' na zahodu. No, nakon što mi je tata preminuo 2015., ponovno sam pokušala s upoznavanjem preko interneta. Svi oko mene bili su parovi i nedostajao mi je netko s kime bih bila intimna", priznala je.

Izgubila prvog supruga i posljednjeg ljubavnika

Iako je bila nervozna i strahovala da joj se nitko neće javiti zbog njezine dobi, poruke su joj neprestano stizale. Ubrzo je započela vezu s Pierreom koji je bio u kasnim 60-ima. Imali su strastven seksualni život, sve dok mu nije dijagnosticiran rak jednjaka. Preminuo je 2019., a Suzi tvrdi da je još uvijek shrvana.

Sada sa 69 godina polako uči živjeti sa svojom tugom. Nedostaju joj intimnost i seks, ali brine se da nikad neće upoznati nekoga poput Pierrea ili prvog supruga Bryana koji je preminuo od srčanog udara 1994.

"Nedavno sam ponovno pokušala s upoznavanjem preko interneta, no nisam bila spremna. Možda jednom u budućnosti, tko zna... Nadam se da će žene koje ovo čitaju shvatiti da seks i dalje postoji kada ste navršile 60 godina. Nova iskustva i ljubavi možda su iza ugla", zaključila je Suzi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali