NE ZNAČI DA TE MANJE VOLI: / O da, i one misle na druge frajere dok se seksaju s vama

Image
Foto: Flickr

Uživate u seksi igricama, ispunjavate si seksi želje i sigurni ste da ona ne želi nikoga osim vas. Vi ste njezin kralj. Sigurno jeste, ali vjerovali ili ne, ona se ne seksa samo s vama.

11.8.2014.
21:36
Flickr
VOYO logo

Ovo sigurno niste znali, a sigurno ne želite ni čuti: čak 72 posto žena u dugotrajnim vezama mašta o drugim frajerima, rezultat je nedavnog istraživanja. Kako se navodi u studiji Sveučilišta u Vermontu, što više frajer provodi vremena sa svojom odabranicom, to njoj češće odlutaju misli.

Prije no što se zapalite kao šibica, navodimo i objašnjenje da nema dokaza da žena koja mašta o drugom frajeru, želi prevariti svog partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantazije, ali intenzivne

Dakle, radi se samo o fantazijama koje ima svako ljudsko biće, a iako je uvriježeno mišljenje da u tome prednjače muškarci, i žene maštaju, često i intenzivno. One su samo način na koji se zadovoljava, može se slobodno reći, primitivan seksualni nagon i potreba za raznolikošću.

"Ljudska bića uzbuđuju noviteti i neobičnost. To je dio naše antropološke misije za širenjem vrste. Pustimo da seksualne fantazije radije donose novitete u glavi, a ne u krevet. To ne znači da vas ona manje voli, naprotiv, fantazije su broj jedan u održavanju monogamije", objašnjava dr. Wendy Walsh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što god mislili o tome, vi muškarci to svakodnevno radite. Prema istraživanjima, dokazano je da čak 98 posto muškaraca mašta o seksu s drugim ženama, a ostalih dva posto su vjerojatno lašci.

Ipak, fantazije nisu jedini način da bi seks u dugogodišnjoj vezi bio uzbudljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vama je da začinite ljubavni život malim sitnicama poput pipkanja i seksa na javnom mjestu, nenošenja donjeg rublja, prljavog pričanja ili jednostavno saznate što to nju pali, a vi još ne znate. Pa to i ispunite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo