Play ponuda

OSTAVILA MUŽA RADI - KUMA / Nevjerojatna ispovijest o ljubavi s najboljim prijateljem zapalila mreže: 'Na dan vjenčanja pijan mi je priznao...'

Image
Foto: TikTok

Njena priča sliči na film, jer ovo što joj se dogodilo, teško da tko može prihvatiti da se događa u stvarnosti

20.1.2023.
23:08
TikTok
Play ponuda

Kako ljubav ne zna za granice, svjedoče mnoge ljubavne priče koje su počele na čudan način, ali ipak uspjele opstati usprkos svim izazovima. Nisu rijetke situacije da osobe koje su u vezi poslije nekog vremena shvate da im se sviđa netko drugi.

Problem nastaje, ako se takva "ljubav na prvi pogled" dogodi na sam dan vjenčanja - i to s kumom. Djevojka po imenu Desiree White postala je prava senzacija na TikToku, nakon što je podijelila videozapis u kojem je otkrila kakvu ljubavnu priču ima iza sebe.

Njena priča sliči na film, jer sve što se dogodilo, teško da tko može prihvatiti da se događa u stvarnosti. Naime, ona je ostavila svog muža, i to zbog kuma, koji joj je čak priznao da je voli dok je držao govor na svadbi!

Kako je sve izgledalo?

Desiree je otkrila da je svoga sadašnjeg supruga Bryanta upoznala kada je imala 16 godina, kao i da su ona, Bryant i njezin bivši suprug bili bliski prijatelji, toliko bliski da im je Bryant bio kum na svadbi.

"Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Bryant pričao sve u vezi s djevojkama, a Bryant je bio osoba kojoj sam se ja povjeravala. Uvijek smo samo kliktali i uvijek je bilo nešto u vezi s njim s čime sam se lako povezivala", ispričala je.

Ona je godinama bila u vezi s Bryantovim najboljim prijateljem, ali je ipak zavoljela Bryanta, s kojim će kasnije stupiti u brak.

Sve se to dogodilo na dan njenog vjenčanja. Bryant je bio kum i kad je došlo do toga da kum drži govor, pijan joj je rekao da je voli, otkrila je Desiree.

"'Volim te od trenutka kada sam te vidio, ne postoji nitko kao ti’. Te noći Bryant mi je rekao tijekom našeg posljednjeg plesa: ‘Ako sam ja kum, zašto mi onda nisi dala šansu? Uvijek bih se brinuo o tebi'", priča dalje Desiree.

Image
PODMUKLA IGRA SUDBINE /

Dok je bila trudna, otkrila šokantnu istinu o svom suprugu: 'Čekaj, baka i djed nam se jednako zovu... Mi smo - što?'

Image
PODMUKLA IGRA SUDBINE /

Dok je bila trudna, otkrila šokantnu istinu o svom suprugu: 'Čekaj, baka i djed nam se jednako zovu... Mi smo - što?'

Nakon manje od godinu dana braka, Desiree se razvela od svog supruga i to zbog nevjere. Bryant joj je bio rame za plakanje, a onda su i uplovili u ljubavnu romansu.

"Bryant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidjelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se vjenčali i zajedno imamo sina", zaključila je Desiree.

Play ponuda
Play ponuda