Play ponuda

Ne znate kako partnera napraviti ljubomornim? E, pa ovo će ga izludjeti!

shimmer fallback

Psiholozi se slažu da je nesigurnost jedan od najčešćih uzroka ljubomore – kako u same sebe, partnera tako i u vezu općenito.

14.1.2015.
14:09
Play ponuda

1. Flertanje s drugim muškarcima

Igranje kosom i pučenje usana samo su dio dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti posve bezopasan, no ponašate li se ovako s muškarcima na pred očima partnera, imajte na umu da njemu neće biti drago.

2. Smijanje tuđim šalama

Ako je nešto smiješno, vi ćete se nasmijati, i to je posve normalna reakcija. Možda ne razmišljate je li šalu ispričao muškarac ili žena, no vaš partner će zasigurno primijetiti spol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnom kvalitetom kod suprotnog spola.

3. Obožavanje muških zvijezdi

Vašim prijateljicama vjerojatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžericu dok govorite o Hughu Jackmanu ili Gerardu Butleru, no vaš partner ne želi slušati hvalospjeve o drugim muškarcima bez obzira što žive na drugom kraju svijeta.

4. Spominjanje muških imena kolega

On želi čuti detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju s: 'Ivan je danas ispričao tako dobar vic'.

5. Dopisivanje s drugim muškarcima

Izmjena sms-ova ili poruka na društvenim mrežama s drugim muškarcima njega dovodi do 'ludila'. On se ne osjeća ugodno što vodite neki zasebni život u kojemu su sve opcije otvorene, piše Zadovoljna.hr.

6. Imate muškog najboljeg prijatelja

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će dvojiti može li se izroditi nešto više iz tog prijateljstva.

7. Spominjete bivšeg

Ako ne želite da se vaš partner pita jeste li još uvijek romantično zainteresirani za svojeg bivšeg dečka, nemojte ga spominjati.

8. Kada provodite slobodne dane bez njega

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima, odnosno bez partnera za njega je jasan znak da ne volite provoditi dulja vremenska razdoblja u njegovom društvu.

9. Idete na zabave bez njega

Ako idete na zabave samo sa svojim prijateljicama ili s poslovnim kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će on osjetiti povrijeđenim – i da, ljubomornim.

10. Kad radite prekovremeno

Neočekivani prekovremeni rad do kasnih večernjih sati univerzalni je okidač ljubomore kod oba spola. To vam je jasno, zar ne?

Play ponuda
Play ponuda