DEČKO ONLYFANS ZVIJEZDE / 'Krenula je s prodajom golih slika, a sada se seksa za novac. Već je osmoricu obradila i super zarađuje, ali...'

Image
Foto: shutterstock

Tip se obratio za savjet ekspertu jer želi da se njegova djevojka već jednom prestane seksati s drugim muškarcima

24.7.2021.
14:16
shutterstock
VOYO logo

Očajan muškarac javio se seksualnom terapeutu Zachary Zaneu kako bi mu ovaj pomogao oko problema koji ga muči. Naime, njegova djevojka se seksa s drugima na OnlyFansu i dosad je bila s osam muškaraca. Frajer tvrdi da više ne može podnijeti takvo njezino ponašanje jer ga izjeda ljubomora, piše Men's Health.

Muškarac ovako započinje svoju priču:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S djevojkom izlazim pet godina. Prošle godine dobila je otkaz na poslu i otvorila račun na OnlyFansu. Nije mi se svidjela ideja da to radi, ali oboje smo bili nezaposleni i trebao nam je način za zaradu. Obećala je da će raditi samo solo sadržaje, zbog čega sam se osjećao malo bolje. Zatim, prije nekoliko mjeseci, rekla mi je da, kako bi zaista mogla razviti svoj OnlyFans, mora započeti seks s muškarcima. U tom trenutku nisam bio za, ali složili smo se da bismo mogli "otvoriti" našu vezu. Nisam želio da se ona poveže s drugim ljudima izvan te platforme."

Image
BAŠ SU VRAGOLANKE: /

Žene namjerno izazivaju ljubomoru kod partnera

Image
BAŠ SU VRAGOLANKE: /

Žene namjerno izazivaju ljubomoru kod partnera

Spavala je s osmoricom

Četiri mjeseca kasnije, njegova djevojka je imala spolni odnos s čak osam različitih muškaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, ne mogu podnijeti takvo ponašanje. Ne želim biti naporan dečko, a čini se da ona doista voli to što radi, a i treba nam novac. Prošli tjedan zamolili su je da se vrati u bar u kojem je nekad radila, i bez razgovora sa mnom, odbila je - kako bi mogla nastaviti dalje raditi na OnlyFansu. Osjećam da joj je ovo bila prilika da se vrati svom redovnom poslu i zaboravi na OnlyFans. Trebala se vratiti na svoj stari posao", napisao je muškarac.

Seksualni terapeut i kolumnist Men's Healtha Zachary Zane mu je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je hodati s pornoglumicom ili u vašem slučaju s takozvanim OnlyFans modelom. Čak i oni koji nisu ljubomorni tipovi, mogu se osjećati loše kad partner ima nonstop seks s drugim ljudima. Ali upamtite, ovo je samo njezin posao. To je izvedba. Vaša djevojka ne voli te muškarce; ona voli tebe", istaknuo je Zane.

Poručio je muškarcu da se obrati svojoj djevojci te da otvoreno popričaju o svojoj vezi. Treba mu potvrda da ga djevojka voli i da žele biti s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo