KONAČNO PRAVA SEKS IGRAČKA ZA FRAJERE! / Oponaša 'klizanje i trenje' koristeći umjetnu inteligenciju, sve uči u hodu

Image
Foto: VIECI

I da, konačno je dostupan na tržištu po prilično razumnoj cijeni

24.10.2018.
7:19
VIECI

Tvrtka koja proizvodi seksualna pomagala osmislila je simulator seksa koji uči od čovjeka koristeći umjetnu inteligenciju. Uređaj obećaje da je mnogo "ljudskiji" od svojih rivala zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji koja je najsličnija onoj u pametnim telefonima.

shimmer fallback
shimmer fallback

VIECI je svoj Autoblow 2 predstavio prije četiri godine riječima da želi ponuditi muškarcima jednako kvalitetnu igračku za seks u kakvim žene imaju prilike uživati. Sada je tvrtka unaprijedila isti uređaj i preimenovala ga u Autoblow AI, što je, kako navode, "prvi uređaj koji koristi umjetnu inteligenciju kako bi oponašao ljudske seksualne tehnike". I da, konačno je dostupan na tržištu po prilično razumnoj cijeni od 99 funti (875 kuna).

Image
ŽENE POLUDJELE ZA OVIM ČUDOM: /

Budilica i vibrator u jednom - evo kako radi i gdje ga možete kupiti

shimmer fallback
shimmer fallback

Poput pravog oralnog seksa

"Protekle smo tri godine slušali povratne informacije naših 200.000 korisnika Autoblowa 2 i kao odgovor razvili novi uređaj koji mehanički bolje replicira kombinaciju klizanja i trenja usta i ruke koju muškarci osjete primajući oralni seks", ispričao je izumitelj Brian Sloan za The Sun. "Služeći se umjetnom inteligencijom za razumijevanje mehanike 'blowjoba', otkrili smo i replicirali tehnike zbog kojih se uporaba našeg uređaja osjeća manje robotski, a više ljudski."

shimmer fallback
shimmer fallback

Autoblow AI, koji se spaja u klasičnu utičnicu, ima nekoliko senzorskih komponenta da bi pravilno funkcionirao. Kombinira mikrokontroler sa senzorom infracrvenog svjetla i senzorima magnetskog polja. Nudi 10 različitih načina rada, uključujući "full stroke", "fast edge" i "top & bottom stroke".

shimmer fallback
shimmer fallback

Pogledajte video kako biste bolje razumjeli mehanizam rada prve pametne muške igračke za seks.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent