Play ponuda

Znakovi koji će vam odmah otkriti da je krivi izbor za vas

shimmer fallback

Krenimo od osnova – što je točno muškarac koji izluđuje zvani gospodin Pogrešni?

31.7.2013.
9:14
Play ponuda

Možda su njegove namjere dobre, ali njegovo ponašanje vas tjera da trčite sve brže i brže, a zapravo stojite na mjestu. Kao što je napisala Julia Cameron u knjizi Tako to radi umjetnik 'muškarci koj izluđuju su vrste ličnosti koje kreiraju središta oluja ... Znate već taj tip: karizmatičan, ali izvan kontrole, pun problema, a bez ijednog rješenja.'

Pretpostavka je da već neko vrijeme izlazite s muškarcima i da ste se već osobno susreli sa ovom specifičnom vrstom: Ako ste bili sretne ruke, uspjeli ste mu se othrvati i nastaviti dalje neoštećeni. Ako niste, to znači da se još uvijek mota oko vas - a ovo će vam pomoći da budete snažniji, sagledate jasno situaciju i riješite problem. Ako ste doista sretnica, onda ste ovakve tipove u potpunosti izbjegli, ali neka vas to ne zavara. On je negdje vani i mudro je da znate s kim imate posla kada na njega naletite.

Donosimo vam pet karakterističnih znakova koji će vam pomoći:

Gospodin Pogrešni je uvijek u pravu

Nema veze o čemu je riječ - bilo da se radi o ocjeni kvalitete restorana u kojemu jedete, vrijednosti filma kojeg gledate ili vijesti dana - sve njegove ocjene su točne. On je uvjeren u sve o čemu priča i točka. Naravno, ljudi imaju pravo imati svoje mišljenje i razgovor upravo znači slobodu njihova izražavanja. No, nemojte se iznenaditi ako od njega nikada ne čujete riječi priznanja poput: 'Možda si u pravu. Nikad nisam razmišljao na taj način. Jasno mi je o čemu govoriš.'

Neprestano govori o sebi

Općenito, muškarce bije glas da nerado govore o svojim osjećajima i razmišljanjima o vezi u kojoj jesu. Ali ovaj tip muškarca je majstor skretanja s teme. Iako neprestano blebeće o sebi, stvarima kojima je radio, mjestima na kojima je bio, svojim osvajanjima i pobjedama, on u stvari uspijeva ne reći ništa što bi ga doista razotkrilo. Definitivno imate posla s gospodinom Pogrešnim ukoliko ne možete od njega doći do riječi, a i dalje ne znate tko je on zapravo i što očekuje od vašeg odnosa.

Pomno se drži svakog stereotipa kada je riječ o ženskom rodu

Ključna riječ je ovdje 'drži'. Svi mi ponekad zapadnemo u klišeizirana mišljenja o suprotnom spolu, ali smo isto tako spremni uvidjeti grešku kada nam netko na nju ukaže. Ali ne i ovaj tip muškarca. Njegovo ponašanje prema ženama u skladu je s ulogama koje im dodjeljuje u vezama. To je čvrsto poput stijene jer je izluđujuće uvjeren da je potpuno u pravu.

Nadaren je za sabotiranje stvari koje su vam važne

Dogovorili ste zajednički ručak sa svojim roditeljima. On kasni i priča tijekom jela. Previše pije na vjenčanju vaše sestre. Na primanju priređenom u čast vašeg postignuća na poslu uspijeva privući svu pažnju na sebe zbijajući ponižavajuće šale na vaš račun. Vrlo je vjerojatno da ćete vi na kraju tražiti izgovore i braniti njegovo razočaravajuće ponašanje.

Muškarac koji izluđuje na kraju vas uvjeri da ste vi ona koja je luda

Tijekom cijelog procesa ovaj se muškarac pravi blesav i širi auru nevinosti. Ima nešto poput magične moći da stvari učini onakvima kakve zapravo nisu. Pokušajte ga izazvati na nekoj od prikladnih tema. Ako kroz nekoliko minuta završite tako da se pitate kako ste mogli biti toliko u krivu i zašto niste bili fer prema njemu, duboko udahnite i počnite tražiti najbliži izlaz. Da, dobro ste pročitali - IZLAZ. Uvijek zaslužujete bolje nego što vam ovaj tip muškarca može pružiti.

Play ponuda
Play ponuda