TAKO TI JE MALA MOJA... / Cura pokazala kako izgleda spoj s Balkancem: 'Ovo je genijalno, sve si pogodila!'

Image

Tiktokerica porijeklom iz Bosne i Hercegovine koja već godinama živi u Belgiji redovito se šali na račun razlika između BiH i Belgije, nerijetko i na vlastiti račun, a ovoga puta su na tapetu došli dečki iz BiH.

28.3.2023.
17:40
Play logo

 Šejla. tiktokerica porijeklome iz Bosne i Hercegovine koja već godinama živi u Belgiji na svom profilu @sejlatheyugo redovito se šali na račun razlika između BiH i Belgije, nerijetko i na vlastiti račun, a ovoga puta su na tapetu došli dečki iz BiH.

U nedavnom je videu pokazala kako izgleda spoj s Bosancem, a snimka je postala hit na TikToku prikupivši gotovo 800.000 pregleda i više od 86.000 lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tiktokerici, pozdravljanje ekipe i nazdravljanje, češkanje po nosu i pušenje prvi su znakovi da ste na spoju s Bosancem.

U drugom je videu pokazala kako Bosanci "vade sve iz džepova" i stavljaju na stol, a zatim nervozno tresu nogom i češkaju lice i bradu.  "Onda ti pričaju kako bi on bio idući Messi, ali se ozlijedio", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima, korisnici ističu kako je pogodila u sridu. "Svi Balkanci ovo rade. Ne znam zašto, ali stvarno to mrzim iako sam i ja s Balkana", napisao je jedan tiktoker, a tiktokerica dodala: "Sve si pogodila, točno je tako."  "Genijalno", "Sve je istina", "Svaki Balkanac se tako ponaša" i "Stvarno, zašto svi češkaju nos?" samo su neki od komentara.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo