BUDITE OPREZNI: / 6 ne baš očitih znakova da je vaša nova veza osuđena na propast

Nova je ljubav čarobna, hipnotizira, prepuna je euforije i intenzivne privlačnosti.

7.8.2015.
15:58
Thinkstock

Ako ste imali dovoljno sreće i dijelite osjećaje sa svojim partnerom, onda znate koliko to može biti lijepo i ispunjujuće. S druge strane, hodanje s osobom koja prema vama ne osjeća isti interes kao vi prema njoj može biti vrlo neugodno iskustvo, piše Huffington Post.

Najvažnije je da to na vrijeme prepoznate, a ovo je šest znakova da osobi s kojom hodate nije 'to to'.

1. Ne uzvraća vam redovito na pozive i poruke

Ovo je zapravo vrlo očito. Osoba koja je luda za vama trebala bi konstantno željeti komunicirati s vama. Ako odabranik vašeg srca nema vremena pogledati na mobitel i uzvratiti vam poziv, a kamoli vam sam poslati poruku, nemate više o čemu razmišljati. Trebao bi jedva čekati da vas čuje.

2. Uvijek je 'zauzet'

Koliko god bili zauzeti, veza bi vam uvijek trebala biti prioritet, pogotovo ako je tek u povojima. 'Jako sam zauzet/a' ili 'nemam vremena' neutemeljeni su izgovori. Ako vam je do nekoga stalo, naći ćete vremena za tu osobu i točka.

3. Boji se vezati se da ga ne biste povrijedili

Naravno da svatko treba učiti iz vlastitih pogrešaka i prijašnjeg iskustva, ali kada upoznate 'onu pravu' osobu, nijedan vas strah ne može zaustaviti u pokušaju da ta veza uspije. Ako ste naišli na osobu koja se boji da ćete ju povrijediti, krenite dalje i pronađite nekoga tko će se bojati da vas ne izgubi.

4. Taji vašu vezu na društvenim mrežama

Osim ako ste se tako dogovorili, osoba koja izbjegava objavljivati vaše zajedničke fotografije, a inače je aktivna na društvenim mrežama, očito nešto mulja. Otvoreno ga/ju pitajte zašto vas skriva.

5. Šalje vam zbunjujuće signale

Parovi komuniciraju na dvije razine: onime što govore i onime što rade. Obično se verbalna i neverbalna komunikacija podudaraju, a ako vaš novi partner govori jedno, a čini drugo, očito ni sam ne zna što želi. Ne ulazite u dublju vezu s osobom koja ne dijeli vaše nade i planove jer nikada nećete biti sretni.

6. Održava (zasebno) prijateljstvo s bivšim partnerom

Veza je odnos u kojem dvije osobe sve dijele. Ako vaš partner ima odnos sa svojim bivšim partnerom u koji vi niste uključeni, zapitajte se koji su motivi za takav odnos.

Nova bi veza trebala biti uzbudljiva, strastvena i laka. Kada vam se netko zaista sviđa, u potpunosti ćete joj se predati. Upravo bi se tako trebao ponašati i vaš partner. Ne pristajte na ništa manje od toga.

Huffington Post/Magazin.hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali