Iako mu je zamišljanje scenarija bilo sjajno, brine se da li njegova supruga zaista želi da ju zadovoljava druga žena

Jedan 36-godišnjak obratio se Deidre Sanders, savjetnici za seks i veze britanskog The Suna, zbog supruge koja je imala lezbijski san.

"Opisala ga je toliko detaljni da smo se oboje jako uzbudili i odigrali scenarij. Želim da moja žena ima uzbudljiv seksualni život i oboje smo bili jako napaljeni, ali sada me brine da je ona možda lezbijka. Postoji li tu nešto što ne vidim?", upitao se zabrinuti suprug.

Dodao je da inače imaju sjajan seksualni život i da njegova supruga uvijek postiže orgazam. U braku su deset godina i imaju dvoje djece.

"Volimo se i dobri smo prijatelji. I dalje je smatra nevjerojatno privlačnom i seksi. Seksamo se nekoliko puta tjedno i očito je zadovoljna pa me zabrinulo kada mi je ispričala o snu. Pomislio sam da ona ima još puno toga za iskusiti u seksu. U njenom snu oboje smo bili u otmjenom vinskom baru i tražili ženu za moju suprugu. Pronašli smo savršenu ženu. Visoku, plavu i atletski građenu", opisao je san.

"Upoznali smo ju i nakon par pića supruga se nagnula da ju poljubi. Pozvala je tu ženu kod nas, gdje sam ih gledao kako se seksaju. Kada mi je žena prepričala san, napalio sam se i iste noći tijekom seksa mi je govorila prosto. Rekao sam da zamišljam njen san i predložio sam joj da ga zajedno dovršimo. Pitao sam ju bi li htjela da gledam i složila se. Samo zamišljanje scenarija bilo je sjajno, iako mi je sada zabrinjavajuće kada pomislim da bih gledao da ju zadovoljava druga žena", priznao je 36-godišnjak.

"Želim da doživi najbolja seksualna iskustva, bez obzira na to koliko nastrana ili čudna ona bila. Postoji li išta strastvenije od djelovanja u trenutku?", pita se.

Bezopasan san

Deidre mu je poručila da ne paničari. "To je bio samo san i ne znači da je tvoja žena lezbijka. Mnoge heteroseksualne žene mogu uzbuditi lezbijski snovi čak i kada ne žele biti sa ženom u stvarnosti. Normalno je da tvoju ženu napaljuju seksualni činovi ili seksualnosti koje ne odgovaraju njenom trenutnom seksualnom životu. Bezopasno je za oboje da vas napaljuje njen san i da integrirate neke njegove dijelove u svoj odnos. Međutim, morate biti oprezni oko guranja ove igrice na iduću razinu kada biste ju izveli u stvarnosti", upozorila je savjetnica čitatelja.