Pjevačica se požalila pratiteljima da je netko prijavio njezine fotografije jer su prevulgarne

Žanamari Perčić, osim u pjevanju, uživa u poziranju, a za to najčešće bira seksi izdanja. No, ako je vjerovati njezinoj objavi na Instagramu, katkad su ona preseksi. Naime, pjevačica je otkrila da je Instagram maknuo njezine fotografije na kojima je pozirala u haljini dubokog dekoltea.

"Neprimjerena fotka?!? Nedostaju mi ove post-zimske obline. Malo se podsjećam kako sam izgledala prije ljeta. Inače ovu originalnu fotku mi je instač maknuo s feeda... Očito je netko bio ‘uvrijeđen’ mojim dekolteom pa me reportao. Obožavam licemjerje. Nekako stvarno smatram da je ovo jedna od čednijih fotki na ovoj platformi. Jesam li ja luda ili samo imam jako lude i strpljive hejtere? Jel vama ovo ‘neprimjeren sadržaj’? Evo vas ću poslušati... tu ste, podržavate me, i zanima me što vi mislite kako bi jedna žena ‘trebala’ biti odjevena, a da time ne vrijeđa naciju ili instagram publiku?", napisala je Žanamari.

Pratitelji su joj u komentarima poručili da na fotografijama izgleda odlično i da na njima nema ni riječi o neprimjerenom sadržaju, a među njima su se našle i njene kolegice Antonija Šola i Pamela Ramljak.

"Ajde da je netko prijavio...svakakvih budala ali da je instagram skinuo...to je debilana na kvadrat" poručila je Pamela, dok se Šola požalila na sličan problem.

"Evo reportao me netko zbog pole dancea šta reći. Ostani lijepa, draga", napisala je Antonija.