Play ponuda

VIDEO: / Zvijezda Mamurluka ima najbolju moguću pratnju za crveni tepih

shimmer fallback
22.5.2013.
15:57
Play ponuda

Zach Galifianakis je prije dvadeset godina, kada je stigao u Los Angeles kako bi uspio u svijetu filma upoznao Elizabeth Mimi Haist koja je živjela od volontiranja u praonici rublja. Glumac se sa simpatičnom siromašnom gospođom sprijateljio, a kontakt s njom je izgubio na kratko kada se proslavio. No, čim je do njega doprla vijest da je bakica ostala beskućnica on joj je odlučio pomoći. Za nju je našao stan te joj plaća režije i stanarinu. No, to nije sve. Zach je odlučio siromašnoj prijateljici priuštiti luksuz u kojem uživaju samo velike zvijezde vodeći je na premijere, a nekad je čak šalje u svoje ime na partyje i događanja.

'Kada je on u gradu, on me vodi, a ponekad mi kaže da povedem prijatelja. Lijepo se odjenem,a prijatelj mi pomogne sa šminkom. To mi je zabavno, nešto što nikad nisam mislila da ću doživjeti. Kasnije me limuzina odveze kući', rekla je 87-godišnja Mimi koja je dodala i da je zabavljaju iznenađeni pogledi obožavatelja koji ne znaju tko je ona.

A takvih je sigurno bilo i na premijeri trećeg dijela Mamurluka, na koju je Zach opet poveo svoju prijateljicu. http://www.youtube.com/embed/4fUkzQBcxMA

Play ponuda
Play ponuda