Play ponuda

'VRIJEDI MALO BOLI': / Lidija Bačić objavila fotku u preuskoj haljini u koju ne stane niti grudnjak, Instagram je pun hvale

Image
Foto: Screenshot

Lidija Bačić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj sjedi u vrlo uskoj crnoj haljini u koju ne stane niti grudnjak te štiklama od koje je bole noge bilo da hoda ili sjedi.

19.3.2017.
10:13
Screenshot
Play ponuda

No, Lidija je sama preduhitrila komentatore na Instagramu i napisala da takav outfit vrijedi malo boli, s čime su se njezini obožavatelji svesrdno složili.

Neki su joj ponudili masažu stopala, drugi izjavili ljubav i primijetili da je stvarno savršeno ispala. Tu su naravno i oni koji nisu niti primijetili da Lidija nosi štikle jer su se koncentrirali na druge dijelove fotografije: 'Da u opisu slike ne piše "štikle" do kraja života ih ne bih primijetio na ovoj slici'.

Lidija je fotografiju objavila na Instagramu gdje je dobila više od 8000 lajkova i na Facebooku gdje ju je lajkalo više od 9000 zaljubljenika. Još neki od komentara na sliku su: 'Lile, nisi ni svjesna kako me lako možeš imati', 'Dekolte od milijun dolara' i 'Ne znam kakve su štikle, nisam još došao do nogu'.

Jesu li silni hvalospjevi opravdani, pogledajte u nastavku:

Image
LIDIJA BI SE IGRALA SKRIVAČA: /

Možete li uočiti pjevačicu na slici? Testirajte svoj vid!

Image
LIDIJA BI SE IGRALA SKRIVAČA: /

Možete li uočiti pjevačicu na slici? Testirajte svoj vid!

Play ponuda
Play ponuda