Play ponuda

'VOLIM ŠTO MOGU PROMIJENITI SVE' / Ona se ne zadovoljava osrednjim: Želi imati najveće usne na svijetu, ali postoji jedan problem

Image
Foto: Instagram

OnlyFans model Sofia Lips vjeruje da ima najveće usne u Ujedinjenom Kraljevstvu i želi ih još povećati. No, kirurg joj je navodno zabranio operaciju

20.1.2023.
18:11
Instagram
Play ponuda

Sofia Lips je transrodna žena koja za sebe tvrdi da je vlasnica najvećih usana u Ujedinjenom Kraljevstvu, a s estetskim zahvatima ne planira uskoro prestati. Dosad je operirala usne, nos, obraze, bradu, vilicu, podigla obrve i ubrizgala botoks, što ju je koštalo 50.000 funti. No, kirurg joj je zabranio da više ide na operacije.

Trenutno Sofijine usne imaju više od 100 ml filera, a ona ih nadopunjuje svaka dva mjeseca ili si sama ubrizgava. “Volim što mogu promijeniti sve što mi se ne sviđa na sebi i biti vlastita kreacija”, otkrila je Sofia.

“Oduvijek sam željela velike sise i ogromnu guzicu u kombinaciji. Imati najveće usne u Velikoj Britaniji samo je titula koja mi je dana, ali volim ih imati – i sada želim najveće usne na svijetu", kazala je.

S obzirom da je već dva puta bila na operaciji grudi te je sređivala i usne, kirurg joj je zabranio da opet ode pod nož. Sofia tvrdi da će zbog toga sada potražiti drugog kiruga. “Možda ću se jednog dana probuditi i odlučiti da više ne želim izgledati lažno – ali za sada mi se sviđa kako izgledam", zaključila je.

Image
POSAO KOJI NIJE ZA SVAKOGA: /

Vlasnica najvećih usana u državi mjesečno zaradi više od 40.000 kuna ponižavanjem muškaraca

Image
POSAO KOJI NIJE ZA SVAKOGA: /

Vlasnica najvećih usana u državi mjesečno zaradi više od 40.000 kuna ponižavanjem muškaraca

Play ponuda
Play ponuda