VIDOVNJAKINJA KOJA JOŠ KOMUNICIRA S DIANOM: / 'Meghan i Harry rastavit će se za dvije godine, a kriva će biti njezina obitelj'

Simone tvrdi da Harry neće biti svjestan što ga je snašlo jer je, kako tvrdi, zaljubljen preko ušiju

9.10.2018.
20:35
AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simone Simmons, vidovnjakinja i prijateljica tragično preminule princeze Diane, ima loše vijesti za Meghan i Harryja. Kraljevski par će, prema njezinom predviđanju, dobiti dvoje djece, a nakon dvije do tri godine će se rastaviti. Dodaje i da Harry neće biti svjestan što ga je snašlo. ''Ne želim ga vidjeti povrijeđenog, ali Harry neće znati za sebe kad se to dogodi. Zaljubljen je preko ušiju, on je oličenje Diane i osjećajan je isto kao i ona'', rekla je Simone za Daily Star. Vidovnjakinja, koja je i autorica knjige Diana: Posljednja riječ, tvrdi i da još uvijek komunicira s princezom Dianom.

No, to nije sve. Simone misli da je Meghan već trudna s Harryjem jer, kako kaže, "nešto se vidi na njezinom licu." Za buduću rastavu Meghan i Harryja, vidovnjakinja krivi Meghaninu obitelj. "Ni ljudi s disfunkcionalnim obiteljima nisu toliko razdvojeni kao njezina. Pogledajte njezine posljednje dvije veze. Nisu potrajale duže od dvije godine. Ni s ovom neće biti puno drugačije", zaključila je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali