Play ponuda

TRENUTAK PRIJE SMRTI: / 8 legendi i njihovih legendarnih posljednjih riječi

Image
Foto: allclip.net

Nitko zapravo ne zna što se događa u trenucima prije smrti. Možda vam zaista prođe čitav život pred očima, a možda vam kroz glavu prolaze neke lijepe misli, piše Huffington Post.

27.6.2015.
16:02
allclip.net
Play ponuda

1. "Ne, zaista ne mogu."

shimmer fallback
shimmer fallback

Američki predsjednik John F. Kennedy ubijen je 22. studenog 1963. godine dok se vozio sa svojom suprugom Jacqueline Kennedy te guvernerom Texasa i njegovom ženom Nellie Connaly. Connaly je, gledavši u gomilu, izjavila: "Ne možete reći da vam građani Dallasa nisu pružili lijepi dobrodošlicu", na što je Kennedy odgovorio "Ne, zaista ne mogu" samo trenutak prije atentata.

2. "Imaš pravo. Vrijeme je. Sve vas volim."

Michael Landon poznat je kao voljeni otac iz Male kući u preriji, a obiteljski čovjek bio je i u stvarnom životu. U posljednjim danima svog života Landon je bio okružen svojom obitelji: devetero djece i ženom Cindy. Prije nego je izrekao svoje posljednje riječi obitelji, tražio je da kbude nasamo sa suprugom. Preminuo je 1991. godine od raka.

3. "Moja Florida water."

shimmer fallback
shimmer fallback

Glumica i komičarka Lucille Ball, najpoznatija po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji I love Lucy samo nekoliko trenutaka prije smrti tražila je svoju toaletnu vodicu. Preminula je od puknuća aorte nakon operacije srca 1989.

4. "Nadam se da vam nisam dosadio."

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovo su bile posljednje riječi zadnje službene izjave legendarnog Elvisa Presleyja. Kralj je umro od predoziranja u svom domu u kolovozu 1977. godine, a posljednje riječi bile su obećanje njegovoj zaručnici Ginger Alden da neće ponosno zaspati na podu kupaonice.

5. "Napokon ću vidjeti Marilyn."

Image
Foto: allclip.net
Image
Foto: allclip.net

Joe DiMaggio navodno je nakon smrti svoje bivše supruge Marilyn Monroe koja je umrla 1962. godine još dva desetljeća nekoliko puta tjedno slao ruže na njezin grob. DiMaggio je umro 1999. godine od raka pluća.

6. "Večeras odlazim."

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kum soula" James Brown preminuo je od zastoja srca 2006. godine, a posljednje riječi rekao je svom menadžeru.

7. "Pakleno sam se dobro zabavio i uživao sam u svakom trenutku."

shimmer fallback
shimmer fallback

Glumac Errol Flynn izjavio je ove gorko-slatke riječi netom prije nego je preminuo od srčanog udara 1959. godine. Pokopan je sa šest boca viskija.

8. "Nikad nisam trebao prijeći s viskija na martini."

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovo su navodno posljednje riječi legendardnog glumca CasablanceHumphreyja Bogarta koji je 1957. godine preminuo od raka jednjaka. Neki izvori tvrde da su mu posljednje riječi zapravo bile "Zbogom, mala. Požuri natrag" upućene supruzi Lauren Baccal koja je nakratko otišla od njegove postelje kako bi pokupila djecu iz škole.

Huffington Post/Hot.hr

Play ponuda
Play ponuda